CHP'de vefa toplantısı

CHP'de vefa toplantısı

CHP İstanbul eski il genel meclis üyelerinin her sene geleneksel olarak yaptıkları kahvaltı toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Barış CAN / YURT

30 Mart Yerel Seçimleri'nden sonra Büyükşehir olan kentlerin İl Genel Meclis'leri kapatıldı. O tarihten itibaren İstanbul'da o dönem İl Genel Meclis'inde bulunan CHP'li üyeler, her sene bir araya geliyor. CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever’in organize ettiği toplantı bu sene Bakırköy'de yapıldı. Toplantıya CHP'li meclis üyeleri ve CHP'liler de katıldı. Toplantıda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu konuşmasına ebediyete intikal eden CHP'lileri anarak başladı. Kerimoğlu "İl Genel Meclis üyeliği döneminde, benim de siyasi hayatıma katkısı olan dostlarım var. Rahmetli Ahmet abi, recep abiyi, Zeynel abiyi bir kez daha özlemle, sevgiyle anmak istiyorum. Bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

'CHP'Lİ SADE BİR ÜYE BİLE TÜRKİYE'Yİ ERDOĞAN'DAN İYİ YÖNETİR'

Dost meclisi sohbetinde olduklarını belirten Başkan Kerimoğlu; 'Bu toplantı bir ahde vefa, arkadaşlık toplantısı, bir dostluk buluşması' dedi. Kerimoğlu CHP'li sade bir üyenin, belediye meclis üyesinin, il genel meclis üyesinin AKP'li Başbakan'dan, bakanlardan, hatta Cumhurbaşkanı'ndan çok daha iyi yöneteceğini belirterek "En azından biliyorum ki yurtsever bilinciyle, cumhuriyet değerlerine olan bağlılığıyla, dürüstlüğüyle, niteliğiyle  AKP'nin bugünkü bütün yöneticilerinden, bakanlarından başbakanlarından bu il genel meclisinde görev yapmış arkadaşlarımın tamamı çok daha iyi yönetir." dedi.

CHP İstanbul eski Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt'ün de katıldığı toplantıda CHP'liler sohbet etme ve hasret giderme imkanı buldular.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu