CHP Gençlik Kolları’nın 15. Olağan Kongresi sonuçlandı...

CHP Gençlik Kolları’nın 15. Olağan Kongresi sonuçlandı...

CHP Gençlik Kolları'nın 15. Olağan Kongresi sonuçlandı. CHP Bakırköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gizem Başaran, kongrede yeniden aday olduğunu açıklamıştı. Sonuçlara göre Başaran, yeniden başkanlığa seçildi. Esenyurt'ta ise başkanlığa, tekrardan Görkem Korkut seçildi...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başaran,  "CHP Bakırköy Gençlik Örgütünün 15. Olağan Kongresi, Gençlik Örgütü geleneğimize yakışır bir şekilde sonuçlanmıştır. Beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı bu değerli ve sorumluluğu ağır göreve layık gören CHP Bakırköy Gençlik Örgütüne şükranlarımı sunuyorum. Görev süremiz boyunca ilginize layık olmaya çalışacağız.

Anlayışımız ve mücadelemiz hiçbir zaman 195'i 96'ya üstün tutmaya değil, Aydınlığı Karanlığa, Emeği Sömürüye ve İlericiliği Gericiliğe karşı üstün tutma üzerine kuruludur ve böyle olmaya devam edecektir. Dün Kongre salonunda tarafı olduğumuz değerleri temsil etmek üzere demokratik olarak yarıştığımız yoldaşlarımızla bu mücadeleyi omuz omuza sürdüreceğimize hiçbir şüphem yoktur.

Bu vesileyle Kongrenin sağlıklı olarak gerçekleşmesini sağlayan Eski Gençlik Kolları Genel Başkanımız Barbaros Dinçer başkanlığında divan kuruluna, bizi bu yolda yalnız bırakmayan tüm yoldaşlarımıza, Bakırköy Gençlik Örgütüne bugüne kadar emek verip bugünlere gelmesini sağlayan tüm emekçi partililerimize ve tüm CHP Bakırköy ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Yaşasın Cumhuriyet Türkiye'si
Yaşasın Mustafa Kemal
Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi
Ve Yaşasın Cumhuriyet Halk Partililer...

Bağımsızlık Karakterimizdir.." dedi.

ESENYURT

Öte yandan Esenyurt'ta yapılan seçimlerde ise, başkanlığa yeniden Görkem Korkut seçildi...

Korkut, "Dün yapılan 3. Olağan Gençlik Kolları Kongremizde değerli örgütümüzün iradesiyle tekrar bu önemli göreve seçildim. Bir rekor katılımla daha Esenyurt’a yakışan şekilde geçen kongrede, emeği geçen tüm dostlara arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Örgütümüzün iradesinin bize yüklediği sorumluluk bilincindeyiz, kurul arkaşlarımızla birlikte daha çok çalışacak ve bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Ayırmadan, ayrıştırılmadan, birleşe birleşe, büyüye büyüye 2019 Hedefine tüm inancımızla birlikte devam edeceğiz. Kazanan CHP Gençliği olmuştur. Kazanan Esenyurt olmuştur.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.. Saygılarımla..

Başından sonuna kadar kongrenin birlik, beraberlik içinde geçmesine destek olan değerli ilçe başkanımız Sn. Ali Gökmen’e teşekkür eder, Ayrıca dünkü yaşadığımız sevincimizi dün doğum gününü kutladığımız değerli abimiz Erhan Daka’ya arkadaşlarımız adına bir kez daha hediye ediyoruz. İyi ki varsın, iyi ki doğdun..

Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Görkem Korkut" ifadelerini kullandı.