CHP Genel Merkezi'nde sıcak saatler...

CHP Genel Merkezi'nde sıcak saatler...

CHP 36. Olağan Kurultayı yarın ve Pazar günü Ankara Arena'da gerçekleşecek. Kurultay önce CHP delegeleri ve üyeleri Kurultay için Ankara'ya akın etti. Çankaya'da bulunan CHP Genel Merkezi'nde yoğunluk yaşandı

Cihan Güner / YURT

CHP'nin 36. Olağan Kurultayı 3-4 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşecek. Kurultaya bir gün kala CHP delegeleri ve üyeleri Ankara'ya akın etti. CHP'liler Çankaya'da bulunan Genel Merkezleri'ni ziyaret edip parti yöneticileri fikir alışverişine bulunuyorlar.

CHP Genel Merkezi tarihi günlerden birine şahitlik ediyor. Genel Merkez'de aşırı yoğunluktan asansörler çalışmıyor. 2. Katta basın birimi tam kapasite ile kurultay hazırlığında. 7. Katta Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve MYK üyesi Berk Tütüncü misafirleri karşılıyor.

10. katta Veli Ağbaba ve Tekin Bingöl Kurultayın son hazırlıklarını tamamlıyor.

11. katta Çetin Osman Budak, Kamil Oktay Sındır, Öztürk Yılmaz ve Erdal Aksünger'in odaları bulunuyor. Genel Merkez'de en fazla trafiğin yaşandığı kat.

Çetin Osman Budak odasında Antalya kurultay delegeleri ve belediye başkanları ile görüştü.

Öztürk Yılmaz ise odasında İstanbul ve Malatya delegelerini ağırladı.

1.3 katta ise Erdoğan Toprak'ın odasında Sarıyer belediye meclis üyesi  Alirıza Yıkamaz ve Bağcılar İlçe başkanı ve Elazığ il, ilçe başkanları bir görüşme gerçekleştirdi.

Şu saat itibari ile Kurultay'ın gerçekleşeceği Ankara Arena Spor Salonu'nda tüm hazırlıklar tamamlandı.

Dün akşam saatlerinde CHP Genel Merkezi'nin ön tarafına 'Adalet ve Cesaret' temalı Kurultay'ın afişi asıldı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren CHP delegeleri ve üyeleri Genel Merkeze gelmeye başladı.