CHP Kartal Belediye Başkan Adayı açıkladı: Kartal'a yeni projeler geliyor

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı açıkladı: Kartal'a yeni projeler geliyor

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, Kartal'a yapılması planlanan projeleri açıkladı.

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, projelerini ve Kartal'ı birlikte yöneteceği meclis üyelerini tanıttı. Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına CHP'li Milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Gökan Zeybek, CHP Genel Başkan Yardımcıları Onursal Adıgüzel, Fethi Açıkel, Gökçe Gökçen, CHP PM Üyesi Pınar Uzun, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, İyi Parti İlçe Başkanı Burak Tok, Kartal İçin Demokrasi Birliği Bileşenleri Temsilcileri, sivil toplum kuruluşu, dernek ve spor kulüpleri temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Tanıtım toplantısındaki konuşmasına katılımcıları selamlayarak başlayan Gökhan Yüksel, "Kartal’da doğan, Kartal’da yetişen ve halen tüm ailesiyle burada yaşayan bir komşunuz, arkadaşınız, abiniz, kardeşiniz olarak Kartal Belediye Başkan adayı olmanın mutluluğu ve onurunu yaşıyorum. ‘Daha fazlası için’ diyerek çıktığımız bu yolda ‘Kartal'a artı değer’ katacak projeler geliştirdik.

Günlerdir, sıkmadığımız el, dokunmadığımız omuz, bakmadığımız göz, selam vermediğimiz bir komşumuz kalmadı. Kartal’da 31 Mart günü birlikte bir başarı

hikayesi yazacağız " ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel'in “Kartal'a Artı Değer Katacak Projeleri" nden bazı şöyle:

YEŞİL MERKEZLİ, NEFES ALAN BİR KARTAL: 4 VADİPARK 6 TEMAPARK

Aydos Kent Orman’ında bir milyon metrekarelik alanda; Kır Lokantası, Kır Kahvesi, Tanıtım Merkezi, Okuma Salonu, Sergi Alanı, Mescit, Amfi Tiyatro, Gözlem Kulesi, Seyir Terası, birden fazla Açık Spor Alanları, Çocuk Parkı, Piknik Üniteleri yer alacak.

Esentepe Gölet Vadisi’nde 40 dönümlük doğal, sosyal, kültürel, turistik ve sportif aktivite alanları yapılacak. 16 dönüm üzerine oluşturduğumuz Yakacık Bayram Demirkol Parkı 2 Etap düzenlemesi kapsamında rekreasyon alanları, pazar yeri, çocuk oyun alanı, sosyal ve spor tesisleri olacak. Ayrıca 6 adet tematik park (Masal Parkı, Trafik Eğitim Parkı, Afet Eğitim Parkı, Tarım Parkı, Doğal Hayatı Öğrenme Parkı ve Arkeoloji Parkı) ve Hobi Bahçeleri yer alacak.

SANAT MERKEZLİ, KEYİFLİ BİR KARTAL: 4 YENİ KÜLTÜR MERKEZİ

Atalar Kültür Merkezi, Cevizli Kültür Merkezi, Uğur Mumcu Mahallesi’nde yapımına devam edilen meydan projeleri içinde yapılacak Uğur Mumcu Meydan Kültür Merkezi ve yenilenerek fonksiyonel hale getirilecek Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi ile Kartal’daki kültür merkezi sayısı 8’e çıkarılacak.

Kültür merkezlerimizde, çok amaçlı salon, sinema, kütüphane, aktivite alanları, sergi salonları, etüt merkezi, bilgi evi ve atölye alanları bulunacak.