CHP'li 4 belediyeye daha operasyon sinyali

CHP'li 4 belediyeye daha operasyon sinyali

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılmasının ardından hükümete yakın medya hedefteki İstanbul'daki CHP'li iki belediyeyi daha yazdı. Ege'de de 2 belediyeye operayon yapılacağı iddia edildi.

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal ilgezdi'nin geçtiğimiz Cuma günü İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı. Tepkilere neden olan görevden uzaklaştırma kararı CHP tarafından 'Man Adası'ndaki belgelerin açıklanması ve ABD'deki davada yargılanan Reza Zarrab'ın itiraflarının intikamı olarak yorumlandı ve başka CHP'li belediyelere de operasyon yapılacağı değerlendirildi.

Akşam gazetesi bugünkü manşetinde CHP'li Beşiktaş ve Şişli belediyelerinin de İçişleri Bakanlığı'nın hedefinde olduğunu yazdı. 

ŞİKAYET YOK, DENETİM VAR

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün de hiçbir şikayet olmamasına rağmen İçişleri Bakanlığı'ndan 2 müfettiş tarafından denetim yapılacağını söylemişti.

'BAŞKA BELEDİYELERİN YANI SIRA…'

Şebnem Bursalı, hükümete yakın Takvim gazetesindeki köşesinde Şebnem Bursalı yazısında; “Şimdi gelelim diğer kulis duyumlarımıza; bakanlıkça yürütülen araştırma ve soruşturma sadece Ataşehir Belediyesi ile bitmiyor. İstanbul'un çok büyük başka belediyelerin yanı sıra, Ege Bölgesi'nden 2 il ile ilgili de çok yakında yeni gelişmeler olursa şaşırmayın. Anlayacağınız; kimsenin gözünün yaşına bakılmayacak…” ifadelerini kullandı