CHP'li Ağbaba'dan AKP'li Özhaseki'ye şok suçlama!

CHP'li Ağbaba'dan AKP'li Özhaseki'ye şok suçlama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'dan AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'ye şok suçlamalarda bulundu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, bugün Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı ile birlikte Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'i ziyaret etti.

Başkan Keskin'e başarılar dileyen Ağbaba, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin FETÖ ile bağlantılarını açıklayan Ağbaba, şunları söyledi:

'DÜNYA ÂLEM BİLİYOR Kİ; FETÖ'NÜN KAYSERİ'DEKİ 1 NUMARALI BAŞI ÖZHASEKİDİR.'

"Özhaseki 'Ben birilerini alıp Pensilvanya'ya götüreceğim ve duyulmayacak, böyle bir şey olabilir mi' diyor. Evet, böyle bir şey olabilir. 22.03.2016 tarihinde Boydak Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ile bir görüşme yaptım. İfadelerinde de var. Heyette genel sekreteri var, İsmail Tamer var, Ahmet Öksüz Kaya var, Hamdi Kıraç var, İlhan Miroğlu var, Ali Öziç var.

Hacı Boydak 'Beni zorla Pensilvanya'ya götürdü' diyor. 'Ben orada 2 saat kaldım Pensilvanya'da' diyor. 'Özhaseki ve diğer heyet 3 boyunca Pensilvanya'da hocaya övgüler dizdi' diyor. 'Ben içerideyim onlar Bakan oldu, milletvekili oldu' diyor. Sayın Özhaseki'nin bu bağlantısı açık ve nettir. Sayın Özhaseki Kayseri'deki iş adamlarını örgütleyerek Pensilvanya'ya götürmüştür.

Ayrıca diğer büyün organizasyonların içinde de Özhaseki vardır. FETÖ ile ilgili bütün organizasyonların Özhaseki'nin yaptığını hep beraber biliyoruz. Van'daki depremde de Fethullah cemaatini alarak Van'a götüren de şuan ki Ankara Belediye Başkanı Özhasekidir. Özhaseki'nin şu resmini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu dava dosyasında olan bir fotoğraf. Burada Özhaseki var, Özhaseki dışında herkes yargılanıyor. Kimi cezaevinde, kimisi firari. 

Eğer Özhaseki Fethullah'cı arıyorsa, FETÖ'cü arıyorsa aynaya bakması yeterlidir. Kayseri'de dünya âlem biliyor ki; FETÖ'nün Kayseri'deki 1 numaralı başı Belediye Başkanı Özhaseki’dir. Bunu herke bilsin ve dava dosyasına girmiş bir fotoğraftır. Dava dosyasında Hacı Boydak'a diyor ki 'Beni Fethullah hoca ile tanıştıran, Fethullah Gülen ile tanıştıran, beni ilk kez oraya götüren Mehmet Özhasekidir' diyor. Bütün beyanatlarında ve ifadelerinde mahkeme dosyasında var.

Bunu birileri görmüyor ama bunu gündeme getirmekte bizim görevimiz. Özhaseki 'hodri meydan' diyoruz. Gel Pensilvanya'ya gittin mi, gitmedin mi, hocanın okullarını ziyaret ettin mi, etmedin mi, Hacı Boydak ve Kayseri'deki zengin işadamlarını götürüp Fethullah Gülen'e pazarladın mı, pazarlamadın mı bunun hesabını ver. Bunların hepsi mahkeme kayıtlarında olduğunu da söylemek istiyorum."

'BAHÇELİ; MİLLİYETÇİYSEN BUNA KARŞI ÇIKARSIN'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret ettiğini dile getiren Ağbaba, "Biz sayın Bahçeli'nin sözlerini çok ciddiye almıyoruz çünkü geçmişte de Tayyip Erdoğan'a neler söylediğini bütün kulaklar işitti. Tayyip Erdoğan'a ettiği küfürleri, yaptığı hakaretler kavgada söylenmez. Sayın Bahçeli'nin bu sözlerine cevap vermeye gerek duymuyoruz biz. Ancak sayın Bahçeli'ye bir sorumuz var; milliyetçi mi, değil mi?


Bahçeli 'Tank Palet Fabrikası Özelleştirilmemiştir' diyor. Tank Palet Fabrikası'nın Aralık ayında cumhurbaşkanının karar vermesiyle özelleştirilme kararı var. Milliyetçiysen bunların cevabını ver. Tank Palet Fabrikası Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bir unsurudur, bir bölüğüdür. Türk Silahl ı Kuvvetleri ise Türkiye Cumhuriyetidir. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Tank Palet Fabrikası'nı Katar Silahlı Kuvvetleri'ne satılmasına ne diyorsun?

Bu Türkiye'nin ortak değeri, milli değeri, Türkiye'nin ortak birikimi Tank Palet Fabrikası'nın AK Parti MYK Üyesi ile birlikte Katarlı ortağına satılmasına ne diyorsun? Özelleştirmedir, satılmıştır, bu Sakarya'daki Tank Palet Fabrikası Katarlılara ve Etem Sancak'a verişmiştir. Bu konuda 'yalan' diyerek ortadan sıyrılamazsın. Tank Palet Fabrikası satılmıştır. Tank Palet Fabrikası yani Türk Silahlı Kuvvetleri Katar ordusunun emrine verilmiştir. Eğer milliyetçiysen bunu cevabını senden bekliyoruz. Milliyetçiysen buna karşı çıkarsın. Bu bir özelleştirmedir" diye konuştu.

'EZAN BİZİM KUTSALIMIZDIR'

8 Mart günü içlerinde kendilerinin de tasnif etmedikleri grupların yürüyüş yaptıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Yürüyünce polis önlerini kesiyor. Bunlar ıslıklıyorlar. Ezan okununca da ıslıklama devam ediyor, ezan bitiyor ıslıklama devam ediyor. Bir 'Ezan Protestosu' gibi gözükmüyor. Yandaş medyada yazan yazarlarda bunun doğru olmadığını söylediler ve AK Parti Genel Başkanı ve MHP Genel Başkanı ezan üzerinden Türkiye'yi bölmeye çalışıyor. Türkiye'de 82 milyon yurttaş içerisinde 1 tek kişi ezana saygısızlık yapmayı düşünemez. Bizim kültürümüzde, geleneğimizde herkesin ezana karşı bir saygısı vardır. Ezan bizim kutsalımızdır.

Ezanı kullanarak, bayrağı kullanarak siyaset yapılması, 1 oy fazla alınmasını doğru bulmuyoruz. Ezan üzerinden, maalesef ezanı kullanarak bir siyaset yapmak ezana yapılan en büyük saygısızlıktır. O ıslıklardan daha büyük bir saygısızlıktır. Ezana yapılacak en bü ;yük hakaret ezanı bir ülkeyi bölme unsuruna kullanmaktır. Ezan hepimizin ortak değeridir, bayrak hepimizin ortak değeridir.

Kim ki kutsal değerlere saygısızlık yapıyorsa ona lanet olsun, yazıklar olsun. Kim ki kutsal değerlerimiz üzerinden siyaset yapıyorsa ona da lanet olsun, yazıklar olsun. Bunların tek derdi 1 tane fazla belediye almak. Ezanı da kullanırlar, peygamberimizi de kullanıyorlar, dinide kullanıyorlar, imanı da kullanıyorlar. Bu anlatışlara milletimiz gereken cevabı umarım sandıkta verecektir.

Biz tekrar söylüyoruz; bizim kutsal olan bayrağımız, ezanımız herkesin ortak değeridir. Ezanı toplumu bölmek için kullananlara da buradan 'yazıklar olsun, lanet olsun' diyoruz." (GerçekGündem)