CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan AKP ve MHP'ye hodri meydan

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan AKP ve MHP'ye hodri meydan

'Topuklu efe' namıyla bilinen CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem çerçioğlu, elektrik ve suyun 'bedava' olması için AKP ve MHP'ye çağrıda bulundu.

24 Haziran Seçimleri'nde CHP'nin birinci parti çıktığı Aydın'da Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Aydınlılara teşekkür etti. Çerçioğlu, AKP ve MHP'ye de bir çağrıda bulunarak, sosyal devlet anlayışının gereği elektiriği ve suyu bedava yapalım çağrısında bulundu.

“Vira bismillah” diyerek çalışmalarına kaldıkları yerden devam ettiklerini belirten Çerçioğlu, AKP ve MHP'lilere “Gelin elektriği ve suyu bedava yapalım” çağrısında bulundu. Açıklamasında, su ücretlerine ilişkin kanunlarda değişikliğe gidilmesi, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak su ve elektrikten bundan böyle para alınmaması çağrısında bulunan Başkan Çerçioğlu, şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk ve önemli icraatı olacağını düşündüğüm bu teklifi bugün buradan ilan ediyorum. Bununla da kalmayacağız, su ve elektriğin bedava olması için kanun önerisi Aydın milletvekilleri aracılığıyla TBMM gündemine getirilecektir. AKP, MHP, HDP şimdi görev sırası sizde. Gelin hep birlikte bu kanunları değiştirelim ve vatandaşlarımıza su ve elektriği bedava verelim. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olarak, gerekli yasal düzenlemelerin yapıldığı gün, Aydın'da suyu bedava yapmayı kamuoyu önünde taahhüt ediyorum. Ve yürekli diğer büyükşehir belediye başkanlarına da bu kampanyamıza katılmaları için çağrıda bulunuyorum. Haydi Ankara, haydi İstanbul, Mersin, Gaziantep, Denizli, Adana… Tüm başkanları halkımıza nefes aldırtacak bu uygulamaya 'Evet' dedirtmek için kampanyaya bekliyorum. Bugünden itibaren müjdelerim artarak devam edecek. Amacım siz Aydınlılara en iyi hizmeti verebilmek. Beni izlemeye devam edin.”

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan AKP ve MHP'ye hodri meydan