CHP'li Karabat'tan Erdoğan'a, 'Ecevit' tepkisi!

CHP'li Karabat'tan Erdoğan'a, 'Ecevit' tepkisi!

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bülent Ecevit hakkında konuşmasına atıfta bulundu. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki, Bülent Ecevit polemiğine CHP Başahşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat'ta katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Ana muhalefetin başındaki adamın geçmişine baktığın zaman, zaten bunlar Amerika'daki liderlerin, afedersin lider poposunu tırabzana dayıyor, o da karşısında el pençe divan duruyor. Bu dönemler geride kaldı, böyle bir Türkiye yok artık. Her yerde karşımızdaki neyse, biz de oyuz. Öyle el pençe duran bir Türkiye yok. Bunu herkes görecek, bilecek, buna göre konuşacak. Eğer siz şahsiyetinizden taviz verir hale geldiğiniz zaman, sizin sırtınızda daha çok boza pişirirler. Dik duruş, bizim için önemli." sözlerine atıfta bulunan Karabat, resmi sosyal medya hesabı twitterdan seslendi.

Cihatçı örgütlerden Hizb-i İslam'ın lideri Gulbeddin Hikmetyar ile Erdoğan'ın fotoğrafını paylaşan Özgür Karabat, "Kıbrıs'ta yedidüvele diz çöktüren ECEVİT'E laf söyleyenlere cevabımızdır. #dizçökmebudur!" dedi.