CHP'li Purçu: Seçimleri tamamlayıp sokağa çıkmalıyız!

CHP'li Purçu: Seçimleri tamamlayıp sokağa çıkmalıyız!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, YURT Gazetesi’ni ziyaret etti. Olağan kurultay sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Purçu, seçimlerin bir an önce tamamlanıp sokağa inilmesi gerektiğini belirtti

Onurcan UYGUR / YURT

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Özcan Purçu, YURT Gazetesi Ege Bölge Temsilciliğini ziyaret etti. Ege Bölge Temsilcisi Özgür Tuğrul’un karşıladığı Purçu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PURÇU'DAN BAĞIMSIZ MEDYA VURGUSU

YURT gibi bağımsız medya kuruluşlarının ayakta kalması gerektiğine dikkat çeken Purçu, “AKP’nin medya üzerinde kurduğu bu baskıyı ancak YURT gibi değerli gazetelere destek vererek kırabiliriz. Havuz medyası üzerinden her gün onlarca yalan haberle propaganda yapan iktidar odaklarına karşılık, gerçeği bizlere ulaştıran gazetelere destek olmak zorundayız” dedi.

'KAPI KAPI DOLAŞIYORUZ'

Öte yandan devam eden olağan kurultay sürecine de değinen Purçu, “Halkın umudu CHP’dir. Biz kapı kapı dolaşıyoruz. Vatandaşlar bizden istedikleri seçimleri bir an önce tamamlayıp sokağa çıkmamızdır. Her üyemiz, her vatandaşımız bir AKP seçmeni vatandaşımızı ziyaret etmeli ve gerçekleri onlara aktarmalıdır. Zaten yaşanan son gelişmelerden sonra AKP’ye oy vermiş ailelere yaptığım ziyaretlerde artık her şeyin farkındayız diyorlardı. Bu bilinçle hareket ederek partimizi ve programımızı anlatmak zorundayız” diye konuştu.

'CHP, TÜRKİYE'Yİ AYDINLIK GÜNLERE TAŞIYACAK'

Purçu, 2019’da gerçekleşecek seçimlerde partiyi iktidara taşımak için gece gündüz demeden çalışmak zorunda olduklarını vurgulayarak, Türkiye’yi aydınlık günlere CHP’nin taşıyacağını ifade etti.