CHP'li üyeden Kılıçdaroğlu'nun ailesine büyük terbiyesizlik!

CHP'li üyeden Kılıçdaroğlu'nun ailesine büyük terbiyesizlik!

CHP İzmir Eski İl Kadın Kolları Başkanı’ndan Kılıçdaroğlu’nun Ailesine ‘Sinsi Aile’ hakareti...

Özgür TUĞRUL- YURT

CHP İzmir Eski Kadın Kolları Başkanı Gülşen Koşanoğlu’nun Kılıçdaroğlu ailesi hakkında sosyal medyadan yaptığı ‘İçinden pazarlıklı sinsi bir aile’ yorumu üzerine parti içi disiplin işleminin başlatılması için dilekçe verildi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde ailesiyle birlikte Sivas’ta oğlunun yemin töreni esnasında verdiği aile pozuna sosyal medyadan CHP Kadın Kolları Eski İl Başkanı Gülşen Koşanoğlu tarafından yapılan ‘Sinsi aile’ yorumu tartışmalara neden oldu. CHP Buca Kongre Delegesi Turgut Yalçın, yorumun CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun itibarını zedeleyeceği ve küçük düşürmek maksatlı yapıldığını belirterek disiplin işlemi yapılması amacıyla dilekçe verdiğini belirtti.

Disiplin İşlemi İçin Dilekçe

Yalçın, “CHP Karabağlar Parti Üyesi, ve aynı zamanda CHP İzmir İl Kadın Kolu Başkanlığı görevini de yapmış olan Gülşen Koşanoğlu’nun sosyal medya üzerinden CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesinin asker yemin töreni esnasında çekilmiş oldukları aile fotoğrafına yorum yapmıştır. Yapmış olduğu yorumla Genel Başkanımızı gerek parti içinde gerekse de kamuoyu üzerinde küçük düşürerek itibarın zedelemek istemiştir. Konuyla ilgili bir dilekçe hazırlayarak disiplin işlemlerinin başlatılmasını gerektiğini içeren dilekçe hazırladım” dedi.