CHP'li vekil, Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu'nun FETÖ'culuğunu 'tescilledi'

CHP'li vekil, Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu'nun FETÖ'culuğunu 'tescilledi'

CHP Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başdanışmanı Burhan Kuzu'nun FETÖ'cü olduğunu tescilledi.

CHP Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer, AKP'li Cumhurbaşkanı Burhan Kuzu'nun 4 Ocak 2014 yılında FETÖ liderine 'Hocaefendi' diye başlayan tweetini ortaya çıkardı.
Burhan Kuzu 4 Ocak 2014 yılındaki tweetini 'Hoca Efendi ve Cemaat ile geçmiş defterler karıştırılarak yeni fitne çıkarmak isteyenler var. Ben 2004'te ABD'de kendisini ziyaret etmiştim" ifadelerini kullanmış.

CHP Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer, Burhan Kuzu ve eski Cemaatçi yeni Erdoğancı Hüseyin Gülerce'nin FETÖ ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaştı. Biçer "Soldan 3. (@BurhanKuzu ) ile sağdan 4. ( #HüseyinGülerce )
yargılanmadan ortadaki beyaz trençkotlunun karanlık çetesine ulaşılmaz." yazdı. Kuzu, Biçer'e "Tarih 17 Aralık 2013.Bu milat.Kendini buna göre ayarla.Bu çete o zaman anlaşılmaya başlandı. Bu fotoğrafların hiç bir anlamı yok Yıldız Hanım. .Bunların tarihi önemli.Biz  bilmeden,siz bilerek bu hainlerle berabersiniz." cevabını verdi. 

MADDE MADDE ANLATTI: BİR ŞEYİ ANLAMINIZ İÇİN NE KADAR SÜRE GEREKLİ

Biçer ise Kuzu'ya "7 Şubat 2012 Mit krizi,17-25 Aralık operasyonları... Bu tweetin tarihi 4 Ocak 2014! Bir şeyi anlamanız için ne kadar süre gerekiyor size?" diyerek cevap verdi ve Kuzu'nun 2014'te paylaştığı tweeti gönderdi.

BİÇER İSYAN ETTİ

Mesleği doktorluk olan CHP'li Biçer Burhan Kuzu'nun anlattıklarını uzun süre anlamaması üzerine "Küçükken ciddi bir ateşli hastalık geçirdiniz mi? Tweetiniz 4 Ocak 2014! Hala Hocaefendi hala fitne diyorsunuz yahu!" yazdı