CHP'li Yılmaz: Bu kazanın araştırılması namus borcumuzdur

CHP'li Yılmaz: Bu kazanın araştırılması namus borcumuzdur

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, askerlerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin "Ama bu çok artmaya, sıklaşmaya başladı. Bu konunun araştırılması gerekir. Şehitler bu ülke için canlarını veriyorlar, bizim de namus borcumuzdur ne olduğunu araştırıp tedbirleri almak" dedi.

CHP Genel başkan Yardımcısı ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Öztürk Yılmaz 13 askerin şehit olduğu helikopter kazasına ilişkin şöyle dedi: "Bu konunun araştırılması ve sonuçlarının güvenilir bilgi kaynaklarıyla hazırlanıp kamuoyuyla paylaşılması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu çok artmaya, sıklaşmaya başladı. Kuşkular oliuşuyor biz insanız acaba birşey mi oldu diyoruz. Teknik arıza mı başka bir husus var mı, bunların araştırılması gerekir. Ama bildiğimiz birşey yok bilmek istiyoruz bizde. Şehitler bu ülke için canlarını veriyorlar bizim de namus borcumuzdur ne olduğunu araştırıp tedbirleri almak, kazaysa bunu asgariye indirmek ve hiç olmamasını sağlamak"