CHP lideri 2 önemli açılışa katılmak üzere İzmir'de...

CHP lideri 2 önemli açılışa katılmak üzere İzmir'de...

Kılıçdaroğlu ilçede UEFA standartlarında yapılan yeni stad ile arıtma tesisinin açılışını gerçekleştirecek. Kılıçdaroğlu'nun İzmir programı yarın Balçova'daki sempozyumla sürecek. 

ÖZGÜR TUĞRUL /İZMİR

Antalya'da Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'na katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu özel uçakla İzmir’e geldi.

CHP Genel Başkanı’nı taşıyan uçak saat 15.30 sıralarında Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı. Kılıçdaroğlu’nu burada Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, Parti Yöneticiler ve partililer tarafından karşılandı. 

CHP LİDERİ VE BERABERİNDEKİ HEYET TİRE’YE GEÇTİ

Kılıçdaroğlu, ilk önce Tire'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan arıtma tesisinin açılış programına katılacak. Saat 16.00'da ise yine Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin ortak projesi olan 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nın açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu, geceyi İzmir'de geçirecek.

CHP Genel Başkanı, 16 Nisan Pazartesi günü de Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy Enstitüleri Derneği'nin düzenlediği sempozyuma katılacak. Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek olan 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nda saat 11.00’de açılış konuşmasını yapacak.

CHP Lideri Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için saat 14.00’te yine özel uçakla İzmir’den Başkent’e hareket edecek.

SAAT SAAT PROGRAM

15 NİSAN PAZAR
14.00 Özel uçakla Antalya’dan İzmir’e hareket
16.00 Tire Açılış Törenleri

16 NİSAN PAZARTESİ
11.00 Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu
14.00 Özel uçakla İzmir’den Ankara’ya hareket