CHP lideri sokağa çıktı

CHP lideri sokağa çıktı

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 3-4 Şubat'ta gerçekleşen CHP 36'ncı Olağan Kurultayı'ndan sonra bugün biraz nefes alabildi. CHP lideri Ankara'da esnafı ziyaret etti.

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı 3-4 Şubat'ta Ankara'da gerçekleşti. CHP lideri'nin gündemi de oldukça yoğundu. CHP'nin Kurultayı'dan CHP lideri 790 oy ile ilk gün tekrar Gnel Başkan seçildi.

CHP lideri Kurultay hazırlıkları kapsamından geçtiğimiz hafta da yoğun mesai harcadı. Kurultayın ikinci günündeki Parti Meclisi seçimleri de oldukça çekişmeli geçti. CHP lideri Anahtar Liste ile girdiği Parti Maclisi seçimlerinde de listesini çok fazla derdirmedi. CHP lideri hafta sonunu bu yoğunluk ile geçririrken Pazartesi günü de yeni MYK için mesai harcadı. Salı günü de CHP lideri partisinin Grup Toplantısı'nda konuştu. Çarşamba günü CHP lideri MYK için tekrar tekrar çalıştı. MYK çalışmasının sonuna gelen CHP lideri bugün ancak rahat bir nefes alabildi. CHP lideri hiç tatil yapmadan kendisini halkın arasına attı. Esnafın derdini dinledi. 

Kılıçdaroğlu, Ankara Sitelerde mobilyacılık yapan Turan Dinç'in daveti üzerine esnaf ziyareti yaparak çalışanlarla çay içti, sohbet etti sorunlarını dinledi.

,