CHP lideri taburcu oldu... Salı günü kürsüde olacak

CHP lideri taburcu oldu... Salı günü kürsüde olacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu idrar yolları sorunu nedeniyle operasyon geçirdi. Kılıçdaroğlu saat 15.30 civarında taburcu oldu. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, "Kısa bir süre istirahat edecek. Çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz" dedi.

Ankara'daki özel bir hastanede tedavi edilen Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa sürede taburcu edilmesinin beklendiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumuyla ilgili CHP Genel Mertkezinde de bir açıklama yapıldı.

Açıklamada “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ankara’daki özel bir hastanede idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” denildi.

CHP'den yapılan açıklamada "CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Acıbadem Hastanesi’nde idrar yolları problemine bağlı olarak bir girişimde bulunulmuştur. Sayın Genel Başkan, gün içerisinde taburcu edilecektir" denildi. 

TABURCU OLDU

Hastane önünde ise açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kılıçdaroğlu'nun bugün sabah saatlerinde idrar yollarında ki bir problem nedeniyle hastaneye geldiğini söyleyerek, "Küçük bir cerrahi girişim sonucu şuan da gördüğünüz gibi sağlığı gayet iyi. Çok başarılı bir biçimde sabah geldi şuan da taburcu oldu. Evinde istirahat edecek. Herhangi bir korkacak kaygı duyacak bir durum yok. Çok mutluyuz. Kendisiyle de görüştüm. Biraz önce size de el salladı. Bundan sonra hızla çalışmalarına başlayacak. Kaç gün istirahat edecek sorusuna Hekimlerin ön göreceği ve kontrolü altında kısa bir süre. Çok uzun sürmeyeceğini biliyoruz. Çok kısa zamanda sağlığına kavuşacak. Eminim Salı günü kürsüde göreceksiniz sayın genel başkanımızı" dedi.