CHP liderine küfürler savuran troll hesap deşifre oldu 

CHP liderine küfürler savuran troll hesap deşifre oldu 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden hakaretler yağdıran ve deşifre olan Gnc Prodüksiyon ve Reklam Ajansı sahibi Murat Genç hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden ağır hakaretlerde bulunan @deringazete isimli hesabın Gnc Prodüksiyon ve Reklam Ajansı sahibi Murat Genç'e ait olduğu ortaya çıktı.

Deşifre olan bu çirkin hesabın sahibi Murat Genç hakkında CHP Hukuk Bürosu avukatlarından Celal Çelik aracılığıyla suç duyurusunda bulunuldu. 

Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan suç duyurusunda @deringazete isimli hesaptan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır hakaret ve küfürler edildiğine dikkat çekildi. 

Trol Murat Gençin sadece Kılıçdaroğlu ile ilgili değil bir çok sanatçı ve siyasetçi hakkında da küfürler yazdığı tespit edildi. 

Batmanda öğretmenlik yapan Fırat Erdem, Twitter’dan yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla çıkarıldığı mahkemede tutuklanırken, yine Erdoğan’a Twitter’dan hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan onlarca  yazar  hapis cezasına çarptırılmıştı.

Bir trafik kazasıyla ilgili haberin duyurulduğu tweet nedeniyle 30 gün tutuklu kalan Cumhuriyet'ten Oğuz Güven tutuklanıp cezaevine konulurken ana muhalefet liderine ağza alınmayacak hakaretler savuran ajans sahibi trol Murat Genç için yapılan suç duyurusuna ilişkin savcıların harekete geçip geçmeyeceği merak ediliyor.(Gerçek Gündem)