CHP’li Özer'e tehdit: Sıra sende!

CHP’li Özer'e tehdit: Sıra sende!

İstanbul Beylikdüzü CHP İlçe Başkanı Taşkın Özer'in aracı saldırıya uğradı. Başkanın aracının lastiklerini kesen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler aracın üzerine de sprey boyayla "sıra sende" diye yazdı. Başkan Özer "tehdidin siyasi içerikli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Olay dün gece Büyükçekmece’de meydana geldi. Parti üyesi bir arkadaşı ile Büyükçekmece sahilinde bulunan bir restorana akşam yemeği için giden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer, yemeğin ardından evine gitmek için aracına döndüğünde otomobilinin sağ arka lastiğinin kesildiğini gördü. Özer, aracının arka tamponuna ise sprey boyayla “Sıra sende” diye yazı yazıldığını fark etti.

“POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI”

Hemen bölgeye en yakın karakola giden Başkan Özer durumu emniyet yetkililerine ihbar ederek şikayette bulundu. Polis ekipleri de aracın bulunduğu yere gelerek parmak izi incelemesi yaptı.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Taşkın Özer “Saldırının siyasi içerikli olduğunu sanıyorum” dedi.
Saldırının siyasi kimliği ile bağlantılı olduğunu savunan Özer’in aracına yönelik saldırıya ve ‘boyalı tehdite’ ilişkin polis soruşturma başlattı. Soruşturmaya İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı öğrenildi.
“SİYASİ İÇERİKLİ OLDUĞUNU SANIYORUM”

Saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP’li Başkan Turan Taşkın Özer ” Mesleğim avukatlık ama 2 yıldır ilçe başkanı olduğumdan beri dava almıyorum. Doğal olarak işimden ötürü tehdit almam mümkün değil. Bu saldırı ve tehdidin siyasi içerikli olduğunu düşünüyorum. Emniyet güçlerinin bunu yapanları bulacağına da eminim. Polisimize güvenim tamdır. Bu tip tehditlerden de yılıp, korkacak değiliz. Bildiğimiz yolda ilerlemeye devam edeceğiz” diye konuştu.