CHP’nin 2019 planı: Çatı değil tek aday

CHP’nin 2019 planı: Çatı değil tek aday

Gazeteci Yazar Gürkan Hacır, 2019 seçimi için CHP'nin aklında tek aday fikri olduğunu savunarak, "Çatı aday değil tek aday. Muhalefet Bloku olarak Blok'un bir araya gelerek tek aday üzerinde anlaşması fikri CHP'de kabul gören bir fikir" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Yazar Gürkan Hacır, 2019 seçimi için CHP'nin aklında tek aday fikri olduğunu söyledi. Hacır, "Çatı aday değil tek aday. Muhalefet Bloku olarak blokun bir araya gelerek tek aday üzerinde anlaşması fikri, CHP'de kabul gören bir fikir" ifadelerini kullandı.

Gürkan Hacır, CNN Türk’te Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına konuk oldu. Hacır, 2019 seçimi için CHP’nin aklında tek aday fikri olduğunu söyledi. Hacır, şunları kaydetti:

“CHP’nin aklında tek aday fikri var. Buna Sayın Erdoğan ‘Çatı aday’ diyordu MHP Lideri Bahçeli de… Çatı aday değil tek aday. Yani muhalefet bloku olarak bilinen blokun bir şekilde bir araya gelerek tek aday üzerinde uzlaşması fikri, CHP’de şu anda kabul gören bir fikir. Ama bunu daha tartışıyorlar. Yetkili kurullarla da çok tartışılacak.”