Cumhurbaşkanı adayı İnce: Erdoğan AVM yaparken İnce fabrika dikecek

Cumhurbaşkanı adayı İnce: Erdoğan AVM yaparken İnce fabrika dikecek

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli'de 25 dönüm alan üzerine kurduğu Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nın açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Muharrem İnce, ''Atatürk'e İnönü'ye iki ayyaş dedin ama sen AVM yaparken İnce fabrika dikecek. Her sene 10 bin öğrenciyi yurt dışına gönderek. Biz bu ülkenin gençleriyle üretimde marka oluşturacağız'' dedi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çiğli'de 25 dönüm alan üzerine kurduğu Ahmet Taner Kışlalı Parkı'nın açılışını, CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce yaptı. Törene, Kışlalı'nın eşi ve kızları da katıldı.

İşte park açılış konuşmasını yapan Muharrem İnce'nin konuşmasından satırbaşları:  

Hiç kimseyi dışlamıyorum 81 milyon hepsi bizim kardeşimiz. Biz diyoruz ki barışacağız. Önce 81 milyonu barıştıracak sonra büyüyeceğiz. Üretim ekonomisine geçeceğiz. 

Atatürk'e İnönü'ye iki ayyaş dedin ama sen (Erdoğan) AVM yaparken İnce fabrika dikecek.  Biz bu ülkenin gençleriyle üretimde marka oluşturacağız. 

Her sene 10 bin öğrenciyi yurt dışına göndereceğiz. Parasını devlet ödeyecek.   

Bana diyorsun ki Kılıçdaroğlu seni nasıl çağırdı. Kılıçdaroğlu dostça bir şey söylemiş olabilir benden 15 yaş büyük. Sen bakanları dövdün. Kılıçdaroğlu kibar bir adam. Aramıza nifak sokmaya çalışıyor. Bu nifaklara aldanmayın. 

 Hiçbir öğrenciyi tarikat yurtlarına mahkum etmeyeceğim. 24 Haziran'dan sonra üniversite ligi kuracağız.