Cumhurbaşkanı adayı İnce'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı adayı İnce'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AKP Genel Merkezi'nde görüşmesine ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada, ''Benim derdim kutuplaşmayı, ayrışmayı değil barışmayı, kucaklaşmayı gerçekleştirmek, herkesin Cumhurbaşkanı olmak'' dedi

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, saat 21.00'da  CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile birlikte AKP Genel Merkezi’ne giderek  Tayyip Erdoğan ve AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ile görüştü.. İnce ve Erdoğan’ın görüşmesi yaklaşık 40 dakika sürdü.

Muharrem İnce görüşmenin ardından resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada koltuk detayına ilişkin haberlere yönelik, ''AK Parti Genel Başkanı Sayın Erdoğan ile 40 dakika süren bir görüşme gerçekleştirdik, sohbet ettik, başarı diledik. Ortada hiçbir saygısızlık yoktu, koltuk haberlerine itibar etmeyin, ben kimseye haksızlık etmem'' ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in de 100 bin imzayı bulduğunu ifade eden İnce, ''Önümüzdeki günlerde 100 bin imzayı bularak Cumhurbaşkanı Adayı olan Sayın Doğu Perinçek’i de ziyaret edip başarı dileyeceğim'' dedi.

Öte yandan benim derdim herkesin Cumhurbaşkanı olmak diyen İnce, ''Benim derdim kutuplaşmayı, ayrışmayı değil barışmayı, kucaklaşmayı gerçekleştirmek, herkesin Cumhurbaşkanı olmak'' açıklamalarında bulundu.