Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu FETÖ'cülerin okulunda mı okuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu FETÖ'cülerin okulunda mı okuyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son bir aydır gündeminde eğitim var. Erdoğan'ın bir talimatıyla bir günde TEOG kaldırıldı. Erdoğan, her gittiği yerde imam hatipleri övüyor, batıya okumaya giden Türk gençleri içinse 'gönüllü ajan oluyorlar' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da "Avrupa özentilerine sesleniyorum. Biz niye bu gavurların peşindeyiz. Biz dünyaya millet nedir öğretmişiz" Peki Bilal Erdoğan;'ın oğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip E

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son bir aydır gündeminde eğitim-öğretim yer alıyor. Erdoğan eğitimle ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalar yapıyor, bir taraftan da radikal kararlar alınmasının talimatını veriyor. Bunlardan biri de TEOG'un kaldırılmasıydı. Erdoğan bu hamlesinden sonra öğretnemlerin niteliğinden, üniversitelerde verilen eğitime kadar pek çok konuda açıklamalarda bulundu. Erdoğan bu açıklamalarından birinde de batıya eğitim almaya giden gençlerin 'gönüllü batı ajanı olduğunu' iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da en az babası kadar eğitimin içinde. Ensar Vakfı, TÜRGEV ve TÜGVA ile içli dışlı ilişkiler içinde. Bilal Erdoğan'ın da babası gibi gündeminde eğitim var. Bilal Erdoğan TÜGVA Giresun İl Temsilciliği’nin açılışına katıldı. Bilal Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada "Avrupa özentilerine sesleniyorum. Biz niye bu gavurların peşindeyiz. Biz dünyaya millet nedir öğretmişiz" diye konuştu. Bilal Erdoğan da İmam Hatipleri övmekten geri durmuyor konuşmalarında. Bilal Erdoğan'ın 'gizli Milli Eğitim Bakanı' olduğu, TEOG'un kaldırılmasının da onun işi olduğu iddia edildi. Eğitim ile bu kadar ilgilenen Bilal Erdoğan'ın kendi çocuğu Ömer Tayyip Erdoğan hangi okuldan mezun oldu, şimdi hangi okulda okuyor?

ÖMER TAYYİP ERDOĞAN AMERİCAN MONTESSORİ SOCİETY'DE OKUYOR

Cumhurbaşkanı Erdğan'ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan'ın  Yeşil Vadi Konakları sitesi içindeki American Montessori Society'e bağlı Palet Montessori ilkokulundan mezun olmuş. Okulun yıllık ücreti 16.137,00 TL. Okulun FETÖ ile ilişkisi olduğu iddia ediliyor.

Twitter fenomeni @BulendEcevit Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip Erdoğan'ın okul bilgileri ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

*Lazım olduğunda ortaya çıkartılan fotoğraflardan da iyi tanıdığınız Ömer Tayyip Erdoğan, bu yıl Palet Montessori ilkokulundan mezun olmuş.

*Palet Montessori İlkokulu, Ümraniye Belediyesi'ne ait Yeşil Vadi Konakları sitesi içindeki sosyal tesislerde yer alıyormuş

*Bilal ve Reyyan Erdoğan çiftinin çocuğu Ömer Tayyip de muhtemelen Yeşil Vadi'de konaklıyordur. Bu sebeple söylediği söz tutarlı. Tebrikler

*Ömer Tayyip Erdoğan'ın okuduğu Palet Montessori okullarının internet sitesine girip sağ alta bakınca yine bir tutarsızlık bizi sarıyor...

*Cumhurbaşkanım amannnnnnnnn

*Sayın cumhurbaşkanım torununuz Ömer Tayyip'i bu okuldan almazsanız çoğumuzun vicdanında onulmaz yaralar açacaksınız DİYE DUYDUM

ERDOĞAN’IN ÇOCUKLARI VE DAMATLARI BATI’DA EĞİTİM GÖRDÜ

Erdoğan’ın bu açıklaması gözleri AKP’lilerin ‘batıda eğitim alan’ çocuklarına çevirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları ve damatları, lisans ve lisansüstü eğitimlerini, başta ABD olmak üzere, Batı eğitim kurumlarında gerçekleştirdiler. İşte bir hayli kabarık olan o liste;

Erdoğan’ın, Enerji Bakanı Berat Albayrak‘la evli olan kızı Esra Albayrak,  Üniversiteyi ABD‘de Indiana Üniversitesi‘nde okudu. 2003 yılında mezun oldu. Ardından California'da Berkeley Üniversitesi‘nde lisansüstü eğitim aldı. Esra Albayrak’ın eşi Berat Albayrak ise, üniversite eğitimini İStanbul Üniversitesi’nde, ancak yüksek lisans ve doktora eğitimini ABD’de yaptı.  Albayrak, Yüksek lisansını New York Pace Üniversitesi Lubin School of Business'ta tamamladı. Bankacılık ve Finans bölümünden “Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Finansmanı” tezi ile doktora derecesi aldı.

Cumhurbaşkanı’nın, Selçuk Bayraktar‘la evli olan küçük kızı Sümeyye Bayraktar ise, Amerika’da Indiana Üniversitesi’nde sosyoloji ve siyaset eğitimi aldı. Sümeyye Bayraktar, Lisans eğitiminin ardından İngiltere”de London School of Economics”de ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Sümeyye Bayraktar’ın eşi, Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar da üniversiteyi Türkiye’de okudu. Ancak yüksek lisans eğitimini ABD’de yaptı. Bayraktar, 1997-2002 yılları arasında İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünde  lisans eğitimi aldı. Üniversite eğitimi esnasında University of Pennsylvania'nın (UPenn) GRASP laboratuvarından staj kabulü aldı. Staj kapsamında almış olduğu burs teklifiyle, yüksek lisans eğitimini 2002-2004 arasında Elektrik Mühendisiği Bölümünde  Upenn'de sürdürdü. Bayraktar, ikinci yüksek lisans eğitimini de  MIT (Massachusetts Institute of Technology)'de burslu olarak gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ise, üniversiteyi de, yüksek lisans eğitimini de ABD’de yaptı. Erdoğan, yüksek lisans eğitimini Kamu yönetimi alanında Harvard Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.
Bilal Erdoğan, geçtiğimiz yıllarda doktora eğitimini tamamlamak için de İtalya’nın Bologna kentine yerleşmiş, ancak kısa bir süre sonra Türkiye’ye dönmüştü.

BUNLAR DA YURTDIŞINDA EĞİTİM ALAN AKP’Lİ BAKANLAR

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek: Yüksek lisansını İngiltere’de University of Exeter’de tamamladı. ABD Büyükelçiliği’nde, Deutsche Menkul Kıymetlerde, UBS Bankası ile uluslararası finans kuruluşu Merrill Lynch’te görev yaptı. İngiliz vatandaşı olduğu da biliniyor.

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ: 1 yıl Londra’da kan hastalıkları üzerine çalıştı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya: Bilkent’ten mezun olduktan sonra New York Üniversitesi Politeknik Mühendislik Okulu’nda lisan üstü çalışmalar yaptı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: İspanya'da Proje ve Mühendislik, Harvard Üniversitesi'nde Üst Düzey Yönetici eğitimi aldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: New York Long Island Üniversitesi’nden ekonomi alanında yüksek lisanslı.

Damat Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: New York Pace Üniversitesi, Lubin School of Business'ta yüksek lisans yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: İngiltere Nottingham Üniversitesinde İşletme Yönetimi ve Endüstri Mühendisliği alanında yüksek lisansı var.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eşref Fakıbaba: Amerika Texas’taki Arlington Hastanesinde gözlemci olarak bulundu.

Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan: İngiltere Leeds Üniversitesinde maden ve yöneylem, ABD Delaware Üniversitesinde ekonomi dalında yüksek lisanslar yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ABD’deki Temple Üniversitesi School of Business & Management'da 1 yıl lisansüstü çalışması yaptı. 3 yıl da yine ABD'de Cornell Üniversitesi New York State School of Industrial & Labor Relations'nda misafir öğretim üyesi olarak görevde bulundu ve doktorasını verdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal: İngiltere Exeter Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi aldı.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz: Başbakan Binalı Yıldırım gibi İsveç Dünya Denizcilik Üniversitesi'nde lisans yaptı.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli: Yüksek lisansını İngiltere Sheffield Üniversitesi’nde para-banka-finansman alanında tamamladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: Hollanda Delf’te araştırmalarda bulundu.