Cumhuriyet'e haince saldırdı!

Cumhuriyet'e haince saldırdı!

Gerçek adı Zekeriyya Ceran olan kendisini Abdullah İmamoğlu olarak tanıtan cumhuriyet ve demokrasi düşmanı skandal açıklamalarda bulundu.

Barış CAN / YURT

Değişim TV'de program yapan 'Köklü Değişim' dergisinde yazan Abdullah İmmaoğlu Cumhuriyete saldırdı, hilafeti övdü. "29 Ekim 1923) Cumhuriyet’in ilanı Müslümanların tarihine kara bir leke olarak geçmiştir." diyen İmamoğlu "Osmanlı Hilâfet Devleti’ni binbir desise ve entrikalarla yıkan kâfir İngilizlerin, Hilafet’in yerine Müslümanlara zerk ettiği küfür sisteminin adıdır, cumhuriyet..." diye iftiralarda bulundu.

Sosyal medya hesabından Cuma mesajı paylaşan İmamoğlu Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuna iftiralar atarak karalamaya çalıştı. İmamoğlu iftiralarında "Faizi, içkiyi, kumarı, zinayı helal kılan, kısacası Allah’ın haramlarını hiçe sayan ve Allah’ın mülkünde Allah’a söz hakkı tanımayan sistemin adıdır, cumhuriyet… Ne İslâmi’dir ne de İslâm’la bağdaşır. Bilakis o, Batılıların icat ettiği küfür sistemin ta kendisidir." şeklinde devam etti.

HİLAFETE ÖVGÜ; BİR GÜN GELECEK

Hilafete övgülerde bulunan İmamoğlu, bir gün mutlaka geleceğini de savundu. İmamoğlu "Ey kardeşlerim! Cumhuriyet bizim değil, bilakis kâfirlerin ve uşaklarının sistemidir. Hiç şüpheniz olmasın ki dünyamızı sarmalamış olan cumhuriyetin kara bulutları elbet bir gün dağılacak; kara bulutların üzerimize yağdırdığı #zulüm ve #dalalet bir gün son bulacaktır, biiznillah. Kararmış dünyamızı aydınlığa dönüştürecek olan ise kuşkusuz #Nübüvvet metodu üzere Râşidî Hilâfet’tir." diye yazdı. 

İmamoğlu'nun paylaştığı mesaj şu şekilde:

(#29Ekim1923) #Cumhuriyet’in ilanı Müslümanların tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. #Osmanlı #Hilâfet Devleti’ni binbir desise ve entrikalarla yıkan kâfir İngilizlerin, Hilafet’in yerine Müslümanlara zerk ettiği küfür sisteminin adıdır, cumhuriyet... Cumhuriyet, ne birilerinin iddia ettiği gibi fazilettir ne de erdemdir. Bilenler bilir, cumhuriyet; #özgürlük ve çağdaşlık düşünceleriyle gençlerin hem dünya hem de ahiretlerini karartandır. Bütün güzelliklerin yaşandığı kadim topraklarımıza yıllarca hâkim olmuş İslâmi kültürün katilidir. Müslümanların şu an nefes alıp verdikleri gayri insani ve ahlaki atmosferin bizatihi kaynağıdır. Faizi, içkiyi, kumarı, zinayı #helal kılan, kısacası Allah’ın haramlarını hiçe sayan ve #Allah’ın mülkünde Allah’a söz hakkı tanımayan sistemin adıdır, cumhuriyet… Ne İslâmi’dir ne de İslâm’la bağdaşır. Bilakis o, Batılıların icat ettiği küfür sistemin ta kendisidir. 
Ey kardeşlerim! Cumhuriyet bizim değil, bilakis kâfirlerin ve uşaklarının sistemidir. Hiç şüpheniz olmasın ki dünyamızı sarmalamış olan cumhuriyetin kara bulutları elbet bir gün dağılacak; kara bulutların üzerimize yağdırdığı #zulüm ve #dalalet bir gün son bulacaktır, biiznillah. Kararmış dünyamızı aydınlığa dönüştürecek olan ise kuşkusuz #Nübüvvet metodu üzere Râşidî Hilâfet’tir. 
İlahiyatçı - Yazar Abdullah İmamoğlu
Cumanız Mübarek Olsun
#cuma #namaz


IŞİD OPERASYONLARINI 'MUHACİRLERE OPERASYON' ŞEKLİNDE VERİLİYOR

İmamoğlu'nun yazı yazdığı derginin sitesinde IŞİD operasyonları 'Esenyurt'ta muhacirler' tutuklandı diyerek duyurulurken, iptal edilen ‘İslami Eğitim & İslami Nesil’ Konferansı'nın iptal edilmesini ise 'baskıcı ve zorbacı yönetim anlayışı' diyerek nitelendirdiler.