Dursun Özbek, Arda için görüşmelere başlayacak

Dursun Özbek, Arda için görüşmelere başlayacak

Katalan medyası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in Arda Turan'ın transferi için Barcelona ile görüşmelere başlayacağını yazdı.

Galatasaray'da transferin son günü yuvaya dönüşü gerçekleşmeyen  Arda Turan için Başkan Dursun Özbek'in ara transferde  Barcelona yönetimiyle görüşeceği haberi Katalan medyasında manşetlere taşındı.

Bu sezon göreve gelen teknik direktör Valverde'nin kadroda düşünmediği Arda'yı hedef alan yorum ve haberlerini sürdüren Sport ve  El Mundo  Deportivo gazeteleri, tecrübeli oyuncunun Ocak ayında  Barcelona'dan kesin olarak ayrılacağını ve tek taliplinin  Galatasaray olduğunun altını çizdiler.

DURSUN ÖZBEK, ARDA İÇİN TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPACAK

Sarı-kırmızılı kulüpte aksayan sol kanat için Arda'nın biçilmez kaftan olduğu görüşü ağırlık kazanırken, taraftarın bir bölümünün dönüşüne sıcak bakmadığı eski kaptanları için Başkan Dursun Özbek'in camiaya seslenmeye hazırlandığı öğrenildi.

Geçen sezon Enrique yönetimindeki  Barcelona'da 30 maçta 1847 dakika oyunda kalan, 13 gol atıp 7 asist yapan Arda, sezon başı yaşadığı sakatlık sonrası bu sezon maç kadrolarında yer almıyor.