Deniz Baykal'dan iyi haber...

Deniz Baykal'dan iyi haber...

CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın, yurda döndükten sonra ilk ‘iyi haber’i ulaştı. Ekibi, Baykal’ı tedavi gördüğü Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti. Baykal için, gündemi yakından izliyor, herkese selamları var dediler

Barış CAN / YURT

16 Ekimde, yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan, 5 Aralık'ta da Almanya'ya rehabilitasyon için giden CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, 20 Mart'ta Türkiye'ye döndü. Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Baykal'ı ekibi dün ziyaret etti.

Yaklaşık 2 saat süren görüşmede; Mehmet Sevigen, Kormaz Karaca, Ömer Lütfü Somun yer aldı. Görüşmeden sonra Sevigen, Baykal'ın sağlık durumu ile ilgili YURT’a konuştu.

Sevigen, "Deniz beyin durumu gayet iyi. Ülke meselelerini yakından takip ediyor, izliyor. Türkiye gündemine dair görüşleri var. Bu konuda bize düşüncelerini aktarmaya çalıştı. Biraz dertleştik" açıklamasını yaptı.

Baykal'ın ne zaman taburcu olacağı ile ilgi de konuşan Sevigen, buna doktorların ve ailesinin karar vereceğini ifade ederek; "Bizim müdahale etmemiz, bu konuda herhangi bir yorum yapmamız mümkün değil" dedi.

Sevigen, Deniz Baykal'ın tüm sevenlerine, Türkiye'ye selamları olduğunu söyledi.