Dilipak: Aramızda namussuzlar da var

Dilipak: Aramızda namussuzlar da var

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak, itiraf gibi açıklamalarda bulundu. 'Aramızda namussuzlar da var' diyen Dilipak, rahmetli İsmet İnönü'ye hak verdi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Kanal A televizyonunda Fatih Dağıstanlı'nın konuğu olan Abdurrahman Dilipak'ın 'para, kadın ve makam' konusunda yaptığı değerlendirmeler şöyle:

'Türkiye de işler, doğru yönde ileri doğru gelişiyor. Ama bir sürü sorunlarımızda var. Özellikle para, kadın ve makam konusunda siyasilerimizin, işadamlarımızın ya da bürokratların dar kafalılığı yüzünden sahip olduğumuz imkanları, güçleri etkin anlamda kullanamıyoruz. Eline, beline ve diline sahip çıkacaksın. Yani bu anlamda çok ciddi sorunlarımız var.

Biz namuslu bir şekilde ahiretimizi de ayaklar altına almadan o imkanlardan daha fazlasına sahip olabiliriz. Namuslu bir şekilde. Ama maalesef namussuzlar da var aramızda namuslular, namussuzlar kadar, en az onlar kadar cesur olmak zorunda. (Fatih Dağıstanlı: İsmet İnönü) Evet o da söylemişse, doğru söylemiştir.'

">