Doktor karısını aldatırken yakaladı... Acil serviste kan aktı...

Doktor karısını aldatırken yakaladı... Acil serviste kan aktı...

Manisa Soma Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktor, tartıştığı temizlik personeli şefini acil serviste tabanca ile vurdu. Olayın detayları ortaya çıkarken saldırının yasak aşktan kaynaklandığı ifade edildi.

 YURT / MANİSA

Manisa'nın Soma ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde görevli pratisyen doktor L.A., tartıştığı, hastanenin temizlik personeli şefi H.T.'yi acil serviste tabancayla peş peşe 3 el ateş ederek yaraladı. Gazetemizle irtibata geçen bir okurumuz L.A'nın olayı şu şekilde aktardı:

'L.A aynı hastanede hemşire olan eşini Halil Top ile aldatırken yakaladı. L.A. karısına boşalım dedi kabul etmedi. Evden gitmesini söyledi onu da kabul etmedi. Halil Top'a ise hastaneden gitmesi gerektiğini veya istifa etmesi gerektiğini aynı yerde görmeye dayanamadığını söylemiş.Doktor H.T ile arasında bu husustan dolayı tartışma çıkması sonucu silahını çekmiş.' şeklinde durumu aktardı.

Doktor'un; 'Gözüm döndü.İlk hedefim öldürmek değil, testislerini vurmaktı. Fakat başarılı olamayınca 3 el ateş ettim.' dediğide öne sürüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sağlık Bakanlığı’nın talimatıyla Manisa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi. Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, bacağından yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan temizlik görevlisinin olayın gerçekleştiği Soma Devlet Hastanesi Ortopedi Servisi’nde tedaviye alındı.

SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen L.A., adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı.