İzmir CHP'den Balkan Göçmenlerine davet

İzmir CHP'den Balkan Göçmenlerine davet

CHP İl Başkanı Asuman Ali Güven'e ziyaretinde, CHP İzmir İl Sekreteri Birgül Değirmenci ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ali Çalışkan'da eşlik etti.

Özgür TUĞRUL-Asuman Ali Güven ziyarette gerçekleştirdiği konuşmada, tüm Balkan Göçmenlerini CHP'ye davet ederek, şunları söyledi.

Öncelikle böylesine önemli ve etkili bir derneğin Genel Başkanlığına seçilmiş olan Sayın Genel Başkan Abdurrahim Nursoy'u tebrik ediyorum. İnanıyorum ki, kendisinin Genel Başkanlığı süresinde dernekleri daha da etkin ve önemli işlere imza atacaktır. Bizlerde her zaman olduğu gibi kendileriyle iyi ilişkilerimizi sürdürmeye ve İzmir'deki tüm  Balkan göçmeni vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. vatandaşlarımız her zaman ülkelerine ve cumhuriyetlerine sahip çıkmış, Atatürk'ün ilkelerinden hiçbir zaman ayrılmamıştır. Bal-Göç derneğini de tüm etkinliklerinde birlik ve beraberlik çağrısı yapmış, barış ve huzur ortamı için çabalamıştır. CHP olarak bizlerde, derneğimizin her çalışmasına katkı koymuş, tüm etkinliklerine temsilcilerimizle, üyelerimizle destek olmuşuzdur. Bu birlikteliğimizin yeni dönemde de artarak süreceğine hiç kuşkum yoktur.

GÖÇMEN VATANDAŞLARIMIZI CHP'YE DAVET EDİYORUM

Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğine vurgu yapan, CHP İzmir İl Başkanı  Asuman Ali Güven, bu zor dönemden çıkmak için herkese görev düştüğünü belirterek " Artık yeni krizlere, yeni savaşlara, yeni ayrışmalara ve giderek artan baskı ve adaletsizliğe dur deme zamanı gelmiştir. Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine sahip çıkarak, tüm vatandaşlarımızın huzur içinde yaşayacağı, ayrışmanın olmadığı, eşitliğin ve adaletin sağlandığı bir Türkiye için beraber çalışmak zorundayız. Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmak için, Balkan göçmeni vatandaşlarımız her zaman sorumluluk almıştır. Bu yolda sizler çok ihtiyacımız var. Gelin, halkın iktidarını sizlerle birlikte inşa edelim . Sizlerin huzurunda tüm balkan göçmeni vatandaşlarımızı CHP'ye davet ediyorum. Sizlerin katılımıyla daha da güçlü, daha da büyük bir mücadele vereceğimize hiç kuşkum yok. Tüm göçmen kardeşlerimi CHP çatısı altında birlikte mücadeleye çağırıyorum" dedi.

BİZİM İÇİN ASIL OLAN BİRLİKTİR

CHP İzmir İl Başkanlığını ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu belirten,  İzmir Bal-Göç Genel Başkanı Abdurrahim Nursoy' da "Sayın Başkanın ve yöneticilerimizin ziyareti bizleri çok sevindirdi. Derneğimize ve bizlere gösterdikleri bu ilgi ve nazik ziyaretleri için, yönetim kurulum ve dernek üyelerim adına çok teşekkür ediyorum. Sorumluluğunu aldığım bu kutsal ve özel görevin yüksek bilincinde olduğumu belirtmek isterim. Bu sorumluluğu sadece şahsım adına değil, yönetim kurulumuz ve camiamız adına üstlenmiş bulunmaktayım.İzmir BAL-GÖÇ,  Birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla yıllardır etkinlikler düzenlemiş faaliyetler yapmıştır.  . Bizim için asıl olan birliktir. Derneğimizin amaçlarını gerçekleştirmektir. Bu yolda sizlerin verdiği desteği önemsiyor ve bundan sonrada birlik ve beraberlik için ortak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum”