Dün gece yarısı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde sessiz sedasız FETÖ operasyonu

Dün gece yarısı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde sessiz sedasız FETÖ operasyonu

Dün akşam Yurt Gazetesi'nin gündeme getirdiği, FETÖ'nün hala reklamının Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi inter sitesinde reklamının yapıldığı haberinden sonra o içerikler dün gece yarısı o içerikler sessiz sedası kaldırıldı.

Dün akşam saatlerinde YURT Gazetesi'nin internet sitesinde "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde hala FETÖ'nün reklamı yapılıyor" başlığı ile verilen haberden sonra dün gece yarısı o içerikler kaldırıldı.

Kaldırılan içerikte FETÖ'nün Ankara Spor Salonu’nda düzenlediği 10.Türkçe Olimpiyatları ödül töreninde Melih Gökçek'in alkışlarla ödül aldığı görüntüler bulunuyordu. Görüntülere ve içerikte yer alan bilgilere göre Gökçek ödülünü  AKP Maraş milletvekili ve Meclis Başkan vekili, Türkçe Olimpiyatları Tertip Komitesi Heyeti Başkanı Prof. Dr. Mehmet Sağlam verirken törenin sunuculuğunu ise Fethullah Gülen'in yeğeni Kemal Gülen yapmış.

FETÖ ile mücadelede hala FETÖ'nün organizasyonlarının görüntülerinin Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" kullandığı tespit edilen 60'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19'u ilçe belediyelerinde çalışan 79 kişi hakkında dün sabah gözaltı kararı verilmişti.  Gözaltına alınan isimlerden biri de AKP Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu olmuştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik dün sabah yapılan 'FETÖ' operasyonu sonrasında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek "Gözaltına alınan 61 kişinin 23'ü açıkta veya ihraç edilmiş, 13 kişi ayrılmış, 3 emekli, 22 kişi ise alt düzey görevde" dedi. "Bu operasyon dolayısıyla savcılarımıza, emniyet güçlerimize ve FETÖ’yle mücadelede kararlı olan hükümetimize şükranlarımızı sunuyoruz" diyen Gökçek, "Belediyemizde tek bir FETÖ’cü kalmayıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla sürecektir" ifadesini kullanmıştı.