Durdu Özbolat: ‘Şimdi CHP’nin iktidar zamanıdır’

Durdu Özbolat: ‘Şimdi CHP’nin iktidar zamanıdır’

Seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını açıklayan YURT Medya Grubu Kurucusu Durdu Özbolat, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı olması için bütün gücüyle gayret göstereceğini bildirdi. Özbolat, “Partim iktidar olsun, ben sade üyeliğe razıyım” dedi.

Cihan GÜNER-Barış CAN/YURT

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin kürsü konuşmasını takip eden Özbolat’a, İnce’nin danışmanı Mustafa Büyük de eşlik etti.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce’yi açıkladığı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda ilgi odaklarından birisi de Kahramanmaraş Eski Milletvekili ve YURT Medya Grubu Kurucusu Durdu Özbolat oldu. Özbolat, ısrarlı sorulara karşı milletvekili adayı olmadığını belirtti.

Durdu Özbolat, YURT’a yaptığı açıklamada, Muharrem İnce'nin başkanlık yarışı kampanyasında aktif olarak görev alacağını ifade etti. Özbolat, şöyle dedi:

“Partim iktidar olsun, ben sade üyeliğe razıyım. Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı olması için bütün gücümle gayret göstereceğim. Siyasette milletvekilliğinin dışında da önemli görevler vardır. Şimdi CHP'nin iktidar zamanıdır. Hepimize sevgi ve saygı içinde çok çalışmak düşüyor.”