Ekranda Erdoğan varken TRT'nin geçtiği altyazı...

Ekranda Erdoğan varken TRT'nin geçtiği altyazı...

Ekranda Erdoğan varken "Hesap ve ceza gününün ne olduğunu sen ne bileceksin" diye TRT altyazı geçti.

Gerçek Gündem'in haberine göre; Hükümete yakın isimlerin TRT kavgası devam ediyor. Son dönemde TRT'nin alt yazılarında sürekli hata yapıldığını ileri süren isimler TRT'de "temizlik" yapılmasını istemişlerdi. TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç ise "Televizyonculuğun en basit işlemlerinden bir anlık fotoğraf karesiyle algı yaratmaya çalışan haysiyetsizler. Dedikodu spekülasyon iftira ile dümen çeviren ucuz adamlar. Bu döndürmeye çalıştığınız dolabın yeter ki kötü niyet besleyin, yapılamayacağı televizyon yok. Gerizekalılar." diye yanıt vermişti.

TRT’nin altyazıları tartışması karşılıklı hakaretlerle sürmüş ve sakinleşmişti.

TRT geçen günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir programı ekrana getirdi. Erdoğan ekrana geldiğinde ise kullanılan altyazı olay çıkardı.

Hükümete yakın televizyon yorumcusu Fatih Tezcan sosyal medya hesabından TRT’nin yeni altyazısını paylaştı ve tepki gösterdi. Tezcan şu ifadeleri kullandı:

“TRT Genel Yayın Yönetmeni Fetullah Gülen olsa bu kadarına cesaret edemezdi. Kasıt var-yok bilemeyiz ama bu kaçıncı? Kanal rezil oldu.”