'Erdoğan'a FETÖ'cü kumpas kuruluyor' iddiası

'Erdoğan'a FETÖ'cü kumpas kuruluyor' iddiası

 AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi Selma Yazıcı'nın 'Bedelli askerlik' tweetleri ortalığı karıştırdı. Fatih Tezcan, Yazıcı'nın bu girişimi hakkında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

AKP Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşi ve aynı zamanda AKParti İstanbul İl Kadın Kolu kurucu üyesi Selma Yazıcı, geçtiğimiz gün İstanbul'da düzenlenen iftar yemeğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "bedelli askerlik" konusunu sordu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bedelli askerlik için Cumhurbaşkanı ile görüştüğünü belirten Yazıcı, "Cumhurbaşkanımızla tekrar konuştum, elçiye zeval olmaz dedim. İsteğinizi ve siteminizi ilettim. Cumhurbaşkanımız söz vermedim ama durumun farkındayım dedi. Binali Bey'le konuşalım değerlendirme yapalım gerekirse gündeme alırız dedi. Bunu böyle yazayım mı dedim, yaz dedi. Yani yok demedi." ifadelerini kullandı.


Bu açıklamalar kamuoyunda büyük yankı bulurken, bedelli askerlik bekleyenler tarafından heyecanla karşılandı.


Selma Yazıcı'nın bu mesajının büyük ses getirmesi üzerine Fatih Tezcan'dan Selma Yazıcı'ya çok sert suçlamalar geldi.


Bedelli askerlik tartışmalarının gündem getirilmesinin FETÖ kumpası olduğunu savunana Tezcan, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı;


"KHK ve Damat krizlerinden sonra yeni operasyon: Bedelli Askerlik. Milletin bu işe isyan edeceği bilindiği halde Cumhurbaşkanı'na soruluyor. 


CB Erdoğan'a bedelli askerliği soran şahsı tanımıyorum ama çok yakından tanıyanlar düne kadar kendisi de sülalesi de Fetullahçıydı diyorlar. Tam da PKK'nın saldırılarını arttırdığı şehitlerin ardarda geldiği günlerde CB Erdoğan'a bedelli'yi sormak büyük cesaret değil ince hesap..."

SELMA YAZICI'DAN FETÖ SUÇLAMASINA AYNI SERTLİKTE YANIT

Tezcan'ın bu mesajına Yazıcı cephesinden yanıt gecikmedi. Fatih Tezcan'a "meczup" diyen Selma Yazıcı, "Bu tweetini ispatlamazsan şerefsizsin. Kimin kuklası olduğunu biliyorum.


 Şerefsizsin utanmazsın. Yalanla yatıp yalanla kalkan bir meczupsun." mesajını paylaştı.

Tartışmanın sertleşmesi üzerine iddialarını bir adım ileriye taşıyarak Hayati Yazıcı'yı da hedef alan Tezcan, "'Paralel Yok!' diyen kocasını Bakan yapmadı diye CB Erdoğan'a saldıran, makam verilince twit silen kadın, bana iftira atmış çok mu? 17-25 Aralık'tan sonra "Paralel devlet yok" diyerek Erdoğan'ı yalnız bırakan Hayati Yazıcı ile mahkemeliğiz. Eşini de yarın dava ediyorum." ifadelerini kullandı.