Erdoğan: Bu milletin birliği FETÖ'nin en büyük korkusu!

Erdoğan: Bu milletin birliği FETÖ'nin en büyük korkusu!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Kars'ta il kongresi öncesinde halka seslendi. Erdoğan konuşmasında, ''FETÖ alçağı nerede şimdi? Demek ki Amerika çok seviyor onu o da Amerika'yı. Bu milletin birliği onların en büyük korkusu'' dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi öncesi kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

"BAYRAĞIMIZA EŞ BAYRAK YOK"

Bayrağımıza eş bayrak yok. Paçavralarla kimse kandırmasın. Nasıl Tendürek'te bombalar yağdırdıkysa, nasıl gömdüysek bundan sonra da gömeriz.

"MİLLETİMİZİN BİRLİĞİ İÇİN VARIZ"

Bir haftada 100 terörist etkisiz hale getirildi. Eğer bu ülkeyi bölmeye kalkarlarsa 100 olacak, 200 olacak, 300 olacaktır. Biz milletimizin birliği huzuru için varız. Huzurumuzu kaçırmaya çalışanlara derslerini vereceğiz.

"BU MİLLETİN BİRLİĞİ ONLARIN EN BÜYÜK KORKUSU"

O paralel devlet denilen FETÖ alçağı nerede şimdi? Demek ki Amerika çok seviyor onu o da Amerika'yı seviyor. Bu milletin birliği onların en büyük korkusu.

UÇAK BİLETİ MÜJDESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını bitirirken Kars'a uçak biletlerinde indirim sinyali vererek  şunları söyledi;

"Kars'ta uçak biletleri pahalıymış. Hemen THY'yi aradık, hemen seferleri artırın hem de fiyatları gözden geçirin dedik. Başkan sağ olsun bunun değerlendirmesini hemen yapacağız "