Erdoğan geldi, Türkiye'nin en mutlu şehri Sinop karıştı

Erdoğan geldi, Türkiye'nin en mutlu şehri Sinop karıştı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 6. olağan kongresi için dün Sinop’a gitti. Türkiye'nin en mutlu şehri Sinop karıştı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 6. olağan kongresi için Sinop’a gelmeden bir gün önce “Hakan Akıncı” isimli vatandaş polis tarafından gözaltına alındı. CHP Sinop milletvekili Barış Karadeniz de dün Sinop'ta yaşananları twitter hesabından şu şekilde özetledi: Kefenini giyip yola çıkanlar adım başı polis dikmişler Türkiyenin Mutlu Şehri Sinop'a. Emin olun ki bugün mutsuz şehrim. Bu kadar kendi halkından korkan yoktur herhalde Dünyada

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP 6. olağan kongresi için Sinop’a gelmeden bir gün önce “Hakan Akıncı” isimli vatandaş polis tarafından gözaltına alındı.

Daha önce sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği için tutuklanan ve cezaevine konulan Hakan Akıncı bir müddet sonra serbest bırakılmıştı.

Halksesi.com’dan Mete Çağdaş’ın haberine göre; kendisine ait sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümet yetkililerini eleştirdiği belirtilen Akıncı, Cumhurbaşkanı Erdoğan Sinop’a gelmeden bir gün önce yine sosyal medya hesabından “İnsanın sevmediği ot, burnunun dibinde biter misali; Erdoğan yarın ilimize geliyor! Kara Cumartesi” diye paylaşımda bulundu.

İşte o mesaj:

Hakan Akıncı dün sabah Erdoğan’ın Sinop’taki mitingi öncesi polis tarafından gözaltına alındı ve Cumhurbaşkanı Sinop’tan ayrılıncaya kadar da polis gözetiminde tutuldu.

“BEN NE BÜYÜK ADAMIŞIM BEE!”

Hakan Akıncı, serbest bırakıldıktan sonra yine kendi sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamasında; “Yine Reis yapacağını yaptı! Bugün benim dört polis nezaretinde gözaltında tutulmama sebep oldu! İreis bey Sinop’a geliyor diye, sabahtan itibaren polis memuru arkadaşlarla takıldık. Ben ne büyük adammışım bee! Reis Hakan Sinop’ta iken gelmem demiş belliki Emniyette benim için önlem almış. Kendi gücünüzü küçümsemeyin! Büyük makamların korkusu olabilirsiniz” diye paylaşımda bulundu.

İşte o mesaj: