Erdoğan: Gümüşhane'yi görünce çok duygulandım

Erdoğan: Gümüşhane'yi görünce çok duygulandım

Trabzon'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu yolda 2019 bir kırılma noktasıdır. Gümüşhane'yi görünce çok duygulandım; her yer asfaltla, yolla döşeli" dedi.

HaberTürk'ün haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da vatandaşlara seslendi.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Malum Erenimizin şehadetinden sonra annesini, ailesine ve tüm kardeşlerini ziyaret edeceğim demiştim. Bu sözümü yerde koymayalım dedik ve bu ziyareti gerçekleştirmenin şuanda mutluluğu içerisindeyim. Erenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ayrıca şehit Ferhat'ımıza da Allah'tan rahmet diliyorum. O da diğer bir şehidimizdi. Zaten buralar hep şehit toprağı ve şehitlerimizin en yoğun olduğu yerler buralar. İnşallah bizlere de bu makamı lutfetsin. Biliyorum ki siz de bizi bu yola çıktığımızdan beri çok sevdiniz. Bizi hiç yalnız koymadınız. Beraber yürüdükçe kimse bu ülkenin bileğini bükemeyecek. Acaba şu ülke ne der, acaba bu kuruluş ne der hiç kafanıza takmayın. Şuna bakın 'Allah ne der'." diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "780 bin km'lik şu vatan topraklarını şimdi ilmek ilmek dokuyoruz. Yeniden bu vatanı inşa ve ihya ediyoruz. Hatırlayın 15 yıl öncesini. Karadeniz'in otoyolunu hatırlayın yüzde 35'i bitmişti ya biz geldik bitirdik. Siz bunları yaşadınız, gördünüz. Bunlarla kaldım mı, kalmadık. Bugün Bayburt- Gümüşhane'de bir müjde verdik. İki ilin ortasına inşaa ederek onları da rahatlatacağız. Gümüşhane'yi görünce çok duygulandım. Her taraf yollarla asfaltlarla döşeniyor. Biz bu millete aşığız. Biz dertliyiz, bu milletin dertlisiyiz'' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"İnşallah bu yolda 2019 bir kırılma noktasıdır. Mart 2019'da belediye seçimleri, Kasım 2019'da Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile bir reform. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz. Artık her şey eskisi gibi olmayacak. Daha değişik bir sürecin içerisine gireceğiz. Bu sürece damgayı şu karşıdaki kalabalık vuracak. İnşallah şöyle yakın zamanda."

Erdoğan, daha sonra havalimanına hareket etti.