'Erdoğan için çıldırtıcı bir aday olabilir, dikkat'

'Erdoğan için çıldırtıcı bir aday olabilir, dikkat'

Türkiye 24 Haziran’da yapılacak seçimlere kilitlendi. Gözler muhalefetin çıkaracağı cumhurbaşkanı adaylarına çevrildi. Gazeteci Metin Uca, Kemal Derviş'in CHP'ye cumhurbaşkanı adayı olarak Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ı önerdiğini söyledi. Uca, Demirtaş için "Özgür Özel’in söylediği çıldırtıcı aday olabilir dikkat” dedi Özel, "Erdoğan'ı en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" demişti.

Sunucu - yazar Metin Uca, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Erdoğan'ı en çıldırtacak zamanda, en çıldırtacak adayı açıklayacağız" ifadesini tiye aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Kasım 2019'dan 24 Haziran 2018'e çekilen cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gösterecekleri adayı "Kavgacı olmayan, ekonomiden anlayan, başarı öyküsü olan biri" diye tarif ettiğini hatırlatan Uca, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:

"Prof. Dr. Özgür Demirtaş inanılmaz parlak bir kariyer birden çok ve yurt dışından alınmış üniversite diploması... Ekonomiden de çok iyi anlıyor inanlmaz bir hatip, kitleleri konuşması ile hipnoz benzeri etki altına alıyor, Özgür Özel’in söylediği çıldırtıcı aday olabilir dikkat."