Erdoğan'ın damadı defalarca FETÖ liderini ziyaret etti iddiası

Erdoğan'ın damadı defalarca FETÖ liderini ziyaret etti iddiası

AKP Elazığ eski milletvekili, eski cumhurbaşkanlarından Turgut Özal'ın en genç danışmanı da olan Feyzi İşbaşaran twitter'dan FETÖ lideri Fethullah Gülen'in sağ kolu'nun AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın Pensilvanya'yı defalarca ziyareti geldiği iddiasını paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük kızı Esra Albayrak ile evli olan Enerji Bakanı Berat Albayrak'ın 15 Temmuz Darbe girişiminden sonra kapatılan FETÖ'nün en bilinen okullarından Fatih Koleji'nde okuduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Albayrak 2004 yılında AKP'li cumhurbaşkanı Erdoğan'a damat olmuştu.

AKP Elazığ eski Milletvekili, eski cumhurbaşkanlarından Turgut Özal'ın en genç danışmanı da olan Feyzi İşbaşaran twitter'dan FETÖ lideri Fethullah Gülen'in sağ kolu olarak bilinen  Osman Şimşek'in iddialarını twitter hesabından paylaştı.

BERAT ALBAYRAK DEFALARCA PENSİLVANYA'YI ZİYARET ETMİŞ

Feyzi İşbaşaran'ın paylaştığı twette "F.Gülen'in yardımcısı Osman Şimşek: Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak defalarca Pensilvanya'ya geldi, misafirimiz oldu.Her şeyi biliyor" ifadeleri yer aldı.