Erdoğan'ın en çok rahatsız olduğu cumhurbaşkanı adayı...

Erdoğan'ın en çok rahatsız olduğu cumhurbaşkanı adayı...

24 Haziran seçimleri için zaman daraldıkça yeni iddialar da gündemi sarsmaya devam ediyor. Sözcü yazarı Rahmi turan, Erdoğan'ın en çok Temel Karamollaoğlu'ndan rahatsız olduğunu öne sürdü. Turan, "Meral Akşener “Abiler benden, bir kadından korkuyor” diyerek iktidarın içine düştüğü derin endişeyi anlatıyor. Doğrudur. Ancak samimi teşhisim şudur ki AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan ve adamları en çok Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan rahatsız!" diye yazdı

24 Haziran seçimleri ile ilgili görüşlerini dile getiren Rahmi Turan 'Emanet oylar geri dönüyor" başlıklı yazısında, "Temel Bey’in partisi AKP tabanına en yakın parti… Geçen seçimlerde bu parti yüzde 1’in altında oy almıştı. Neden? Çünkü Saadet Partisi’nin seçmenlerinin tamamına yakını (kendi partilerinin yüzde 10 seçim barajının altında kalacağını düşündüklerinden) gidip AKP'ye oy vermişlerdi. Bu seçimde ise baraj derdi kalmadığı için AKP'ye verilen emanet oylar geri dönüyor" ifadelerini kullandı.

Turan, Temel Karamollaoğlu'nun dik duruşu ve söylemlerinden dolayı AKP tabanında güven duygusu yarattığını, bu nedenle de AKP'nin rahatsız olduğunu iddia etti.