Erdoğan'ın İstanbul'daki mitinginde AKP'liler yuhladı

Erdoğan'ın İstanbul'daki mitinginde AKP'liler yuhladı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın geçen günlerde partisinin ilçe kongresi için geldiği İstanbul Beykoz’da miting sırasında “yuh” sesleri yükseldi.

Erdoğan, kongre öncesi ilçede yaptığı konuşmada ilçenin imarı konusunda, “Size tapu dağıttık” dedi, yanına AKP’li Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i çağırdı. Ancak Çelikbilek, Erdoğan’ın yanına gelirken, alandan da büyük bir “yuh” sesi yükseldi.

Kalabalıktan gelen “Yalan söylüyor”, “Böyle başkan istemiyoruz”, “At onu” tepkileri duyulurken, durumun ciddiyetini gören Erdoğan, Çelikbilek’e yönelip olayın detayını öğrendi. Erdoğan, konuyla ilgili mahkeme kararı olduğunu söyleyip tepkileri dindirmeye çalıştı ama başarılı olamadı.

'İSYAN DURMUYOR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir milletvekili Tuncay Özkan twitter hesabından bu videoyu paylaşarak, "Görüntüler 4 gün önceki AKP Beykoz kongresinden... Erdoğan salon dışındaki AKP'lilere sesleniyor, AKP'liler yuhalıyor. İşte bu yüzden baskın seçime gidiyorlar... Bu görüntüler görünmesin diye medyayı susturuyorlar. Partilileri bile yuhalıyor, kaybediyorlar!" diye yazdı.

'YERELDEN GEÇİYOR GİDİŞİNİZ'

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanı Seyit Torun, "Kendi seçmeni tarafından yuhalanan bir iktidar, bir Belediye Başkanı...  Yerelden geçiyor gidişiniz. #BizHazırız" ifadelerini kullandı.