Erdoğan'ın 'UYAP'ı FETÖ'cülere kaptırdık' sözüne Tezcan'dan yanıt!

Erdoğan'ın 'UYAP'ı FETÖ'cülere kaptırdık' sözüne Tezcan'dan yanıt!

CHP'li Bülent Tezcan, Erdoğan'ın "UYAP'ı FETÖ'cülere kaptırdık" ifadelerine yanıt verdi.

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, Erdoğan’ın Adalet Şurası’nda yaptığı ve öz eleştiri olarak tanımladığı “UYAP’ı FETÖ’cülere kaptırdık” ifadelerine sert yanıt verdi.

BÜLENT TEZCAN: ŞİMDİ DE BAŞKA YAPILARA KAPTIRIYORLAR

FETÖ’yü devletin en mahrem yeri Kozmik Oda’ya bile soktuğunu belirten Tezcan, kendilerinin de yargılanması gerektiğini belirtti. Tezcan devam ettiği konuşmasında, AKP’nin FETÖ’den kurtulan kurumları başka yapılara kaptırdıkları uyarısında bulunarak milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İşte Tezcan’ın o ifadeleri…

Neyi kaptırmadılar? Sayın Erdoğan neyi kaptırmadınız? Bırakın kaptırmayı devleti teslim ettiler. TSK’nın Kozmik odasına kadar soktular. FETÖ kozmik odadan bunları aldı casusuluk yaptı casusluktan yargılanıyorlar. İyi de bu casusluğa yardım ve yataklık yapanlar sizlersiniz. Siz niye yargılanmıyorsunuz?  Siz de yargılanacaksınız. Yapılan casusuluk ve bu casusluk kendi kendine olmadı.
Yargıyı, UYAP’ı, devleti teslim ettiler. Milleti teslim edecekleri sırada FETÖ’nün ayakları sürçtü millet de el koydu. Şimdi başka yapılara kaptırmaya çalışıyorlar ama millet buna izin vermeyecek.