Erdoğan'la görüşmesinin ardından Gökçek'ten ilk açıklama!

Erdoğan'la görüşmesinin ardından Gökçek'ten ilk açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, istifa edeceği gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Saray'da sürpriz buluşma gerçekleştirdi. 2 saat süren görüşme gece saat 22:45'te sona erdi. Görüşmenin ardından Gökçek, resmi sosyal medya hesabından ilk açıklamayı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, istifası konuşulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi.  Melih Gökçek'in isteği üzerine gerçekleşen görüşme 2 saat sürdü. CNN TÜRK’teki Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan gazeteci Abdülkadir Selvi, “bu görüşmeden sonra Gökçek’in makul sürede istifa edeceğini düşünüyorum” dedi. Selvi, makul süre için “2 – 3 gün” ifadelerini kullanmıştı.

Görüşmenin ardından Gökçeki resmi sosyal medya hesabı Twitterdan açıklama yaptı.

"MÜZE İLE İLGİLİ PROJENİN DETAYLARINI SUNDUM"

Gökçek açıklamasında, "Dün gece sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük... Sn Cumhurbaşkanıma külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum... Ayrıca büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim...Kamuoyunun bilgisine..." dedi.

İstifasının istendiği konuşulan Gökçek Twitter mesajlarında istifa iddialarına ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı.