Erdoğan partilileri açık açık uyardı

Erdoğan partilileri açık açık uyardı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İzmir İl Kongresi'nde konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP İzmir İl Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, partililere önemli uyarılarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamaları:

Sizin bu sevdanız var ya, bu mücadele azminiz var ya, bizim hizmet aşkımızı artırıyor. Bu güzel coşkuyu seçim gününe kadar sürdüreceğinize inanıyorum. 24 Haziran İzmir'in siyasi tercihlerinde tarihi bir milat olacaktır. İzmir'in pek çok büyük şehrimiz gibi, AK Parti'nin lokomotif şehirlerinden biri haline getirmeden sizlere, bizlere durmak, dinlenmek yok. Bu hedefe varmak öyle çok da zor değil. Tek bir saniyemizi dahi boş geçirmeden, kimseyi kırmadan sevdamızı İzmirli kardeşlerimizle paylaşmalıyız. Biz başkaları gibi başarıyı kendinde, hatayı seçmende arayan bir parti değiliz. 'Göbeğini kaşıyan adam' diyenlerden değiliz. Bizim lugatımızda millete kırılma diye bir kavrama asla rastlayamazsınız.

Bizim gençliğimiz elinde taşla sopayla dolaşan bir gençlik değil. Bilgisayarı ile laptopu ile dolaşarak bütün yerlerde onu bütün arkadaşlarına anlatan gençlik. AK Parti'yi 24 Haziran'da İzmir'de hakettiği yere çıkartıyor muyuz?

Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili manifestomuzu milletimizle paylaşacağız. Her dakikamızı her saatimizi, her günümüzü dolu dolu geçirerek 24 Haziran'a kadar çalışmamızı sürdüreceğiz. Siyaset bir ekip işidir. Bir kadro işidir. Bir organizasyon işidir.

Bu takım oyununu başarı ile yürütmek çok daha önemli. Ben lider olarak, partinin genel başkanı olarak en önde yer alacağım. Teşkilatlarımızın da tüm kademeleri ile bu yolu takip etmesi şarttır. Ne diyor şair, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan.

"ÇALIŞMALARI SABOTE EDENLER OLURSA ONLARI AYIKLAMANIN DA VESİLESİDİR"

Görevini ihmal eden, kasıtlı olarak çalışmaları sabote edenler olursa onları da ayıklamanın bir vesilesidir.