Erdoğan ve İ. Melih Gökçek görüşmesi sona erdi!

Erdoğan ve İ. Melih Gökçek görüşmesi sona erdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde istifası gündeme olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile görüştü.. Erdoğan ile Gökçek'in arasındaki görüşmenin planlı olmadığı bildirildi.

Kadir Topbaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mehmet Keleş'in de Düzce Belediye Başkanlığı'ndan istifasının ardından AKP'li belediye başkanlarında köklü bir değişiklik yapılacağı gündeme geldi. Bu değişikliklerden en çok konuşulan ise Melih Gökçek'in koltuğunu bırakma ihtimali oldu. Hükümete yakınlığıyla bilinen köşe yazarlarından Abdulkadir Selvi, Erdoğan'ın Gökçek için 'düğmeye bastığını' söylerken, kulislerde Gökçek'in 'kendi isteğiyle koltuğu bırakmayacağı' söylediği ifade edildi.

En son olarak Erdoğan, "Şu an böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez" açıklaması yaptı.

GÖRÜŞME TALEBİ GÖKÇEK’TEN

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen Beştepe’deki görüşme Melih Gökçek’in isteği üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Melih Gökçek’in İran ziyareti öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu istediği belirtiliyor.

'BİNALİ YILDIRIM DA KATILDI'

Ankara kulislerinde görüşmeye Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı bilgisi yayıldı.

SELVİ: İSTİFA EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

CNN Türk'teki Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Melih Gökçek için istifa sürecinin başladığını bu akşam olmazsa bile iki-üç gün içerisinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını bırakacağını söyledi.