Erdoğan’dan flaş Afrin harekatı açıklaması!

Erdoğan’dan flaş Afrin harekatı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonya Cumhurbaşkanı Corge İvanov ile görüşmesinin ardından düzenlediği basın toplantısında Afrin'den gelen haberlere ilişkin son dakika önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan rejime yanlısı güçlerin Afrin'e gireceği yönündeki iddialara ilişkin "Bugün akşam saatlerinde on kadar pikaplarıyla... Afrin'e doğru hareketleri tespit edilmiş, fakat daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek durumunda kaldılar. O dosya da şimdilik kapanmış va

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Makedonyanda Cumhurbaşkanı Corge İvanov ile bir araya geldi. İkili görüşmenin ardından kameraların karşısına geçti. Erdoğan, Esad rejimi yanlısı güçlerin Afrin’e girdiği yönündeki haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan son dakika açıklamasında “Bunun bedelini çok ağır öderler.” açıklamasında bulundu.

Erdoğan, şöyle dedi:

“Bugün Akşam saatlerinde pikaplarıyla on kadar… Afrin’e doğru hareketleri tespit edilmiş, fakat daha sonra top atışları yapılınca geri dönmek durumunda kaldılar. O dosya da şimdilik kapanmış vaziyette. Terör örgütlerinin kendilerine göre aldıkları kararlarla attıkları yanlış adımlar oluyor. Bunlara  fırsat vermemiz mümkün değil, bunun bedelini çok ağır öderler.”