'Fatih Portakal'ı kıskanıyorum'

'Fatih Portakal'ı kıskanıyorum'

Eski Akit TV sunucusu Ahmet Keser, gazeteci Fatih Portakal için, "İfadelerin, tarzın, şeklin, ortaya koyduğun düşüncelerin bana uygun değil ama olduğun yeri, seni sıkı sıkı sahiplenmelerini kıskanıyorum" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Akit TV'de yayınlanan “Gün Başlıyor” programında kullandığı ifadeler nedeniyle “basın yoluyla halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçundan yargılanan ve 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan sunucu Ahmet Keser, aldığı cezadan sonra Akit TV ve ATV’ye sitem dolu sözler etti.

“Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler, di mi yani bir sürü hain var” diyen Keser, sözlerinin tepkiyle karşılanmasının ardından Akit TV’den istifa etmek zorunda kalmıştı.

Hükümete yakınlığı ile bilinen TV O’da program yapan Keser, kendisine verilen hapis cezasını haber yapan ATV ve ATV’nin program sunucusu Melih Altınok’a yüklenerek, “Siz onları dava neferi falan zannediyorsunuz, sor bakalım 15 Temmuz gecesi hangi bankamatiğin önündeymiş. Dün çıkmışlar şu havaalanındaki zevzekle bizi aynı pozisyona getirmişler. Nereden izledin Melih sen bunu. Sen kime yaranıyorsun” diye sordu.

Davanın cezayla sonuçlanmasından sonra ekranlara çıkamayacağını düşünenlerinin olduğunu aktaran Keser, “Şükür burada benim yayına çıkmamı istemeyip, bu durumu bahane edecek adam olmayanlar yok. Burada o özgürlük var” diyerek Akit TV’ye gönderme yaptı.

'ADAM KATA KATA GİDECEKLERİNE ADAM SATA SATA GİDİYORLAR'

Erke ulaşabilmek için herkesin birbirinin üstüne bastığını ifade eden Keser, “Yürü Recep Tayyip Erdoğan’a ulaş. Neden ulaşacak, cep para dolacak” sözleriyle meslektaşlarını da hedef aldı. 

FETÖ operasyonları başlamadan önce, meslektaşlarının Fetullah Gülen’e dalkavukluk yaptıklarını söyleyen Keser, kendisinin böyle bir tutumda olmadığını “Bakın bugün AK Parti sövücülüğü yapan herkese, bir tane benim için bulun, beni 10 yıl yatırın” sözleriyle açıkladı.

'FATİH PORTAKAL, DOSTUM İNAN KISKANIYORUM'

Fox TV sunucusu olan Fatih Portakal’ı kıskandığını söyleyen Keser, “İfadelerin, tarzın, şeklin, ortaya koyduğun düşüncelerin bana uygun değil ama olduğun yeri, seni sıkı sıkı sahiplenmelerini kıskanıyorum” dedi.

Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabının özel basımının 2 bin 500 liraya satıldığını söyleyen Keser, bu durumun sahiplenme olduğunun altını çizdi.

Keser konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Yılmaz Özdil’e o kitaba vermediler adamlar o parayı. Dava adamı dedikleri Yılmaz Özdil’e sahip çıkabilmek için 2 bin 500 lirayı verdiler. Kitap almadılar o adamlar. Yılmaz Özdil’e orada bizim davamızı savunan adam diye sahip çıktılar. Bizim cenah, adam yemekten, adam satmaktan, birbirinin üzerine basmaktan başka hiçbir şey yapmıyor.”

Kaynak: Odatv