Fatih Portakal ilk kez konuştu: Şanslıymışım...

Fatih Portakal ilk kez konuştu: Şanslıymışım...

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal bugün hakkında çıkan haberlerle ilgili ilk kez canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Fatih Portakal, firari FETÖ’cü Zaman gazetesi genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın kendisine attığı mesaj nedeniyle ifadeye çağrılmıştı.

Medya Faresi'nin haberine göre; Fatih Portakal "Ben savcının karşısına gittiğimde “Fatih Bey içeriğini bilmiyoruz” dedi. Ben de savcıya ben biliyorum dedim. Buyrun benim telefonumda var. Gösterdim. “Bravo, en azından saklamışsınız” dedi. Şanslıymışım." ifadelerini kullandı.

Portakal konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Temmuz’da terör savcısı beni çağırdı. Gittim terör savcısına Çağlayan’da ifademi verdim. Terör elebaşlarından birisi bana mesaj atmış. Bende ona mesaj atmışım. Baktım o gün nedir diye babamın rahmetli olduğu gün; başsağlığı mesajı atmış. Ben bazı mesajları silmem. 2015 yılındaki o mesajların hiç biri de silinmemiş.

Ben savcının karşısına gittiğimde “Fatih Bey içeriğini bilmiyoruz” dedi. Ben de savcıya ben biliyorum dedim. Buyrun benim telefonumda var. Gösterdim. “Bravo, en azından saklamışsınız” dedi. Şanslıymışım.

Peki onu gösteremeseydim başıma ne gelirdi? Onu da sordum savcıya. “Bir şey olmaz” dedi.

Size ilginç bir anekdot anlatayım mı? Sayın savcı çay söylemek istedi. Ben de savcıya dedim ki; ben sizinle çay içerim ama buraya çıkana kadar tıynetsiz, ahlaksız çok insan var. Derler ki ondan sonra; Fatih Portakal cumhuriyet savcısının, terör savcısının odasına girdi; bir de çay söyledi, ifadesini o şekilde verdi. Ben kendimi değil, sizi düşünüyorum dedim.

Ondan sonra savcı kafasını salladı. İki ay sonra da takipsizliği yazdı."