FETÖ'cü kavgası büyüyor...Sinan Oğan'dan Türkiye yazarı Uğur’a zehir zemberek

FETÖ'cü kavgası büyüyor...Sinan Oğan'dan Türkiye yazarı Uğur’a zehir zemberek

Türkiye Gazetesinin yazarı Fuat Uğur'un, ülkücü Sinan Oğan'ı "FETÖ'cü" diyerek hedef almasının ardından başlayan tartışma sürüyor. Oğan, Twitter hesabından, Uğur için ‘Sen önce FETÖ’cülerle yaptığın Maklube partilerinde ne yaptın, kimlere menekşelendin onları söyle’ diye yazdı.

Türkiye gazetesinin yazarı Fuat Uğur’un, ülkücü Sinan Oğan'ı "FETÖ'cü" diyerek hedef almasının ardından başlayan tartışma devam ederken, Oğan tepkisini bugün de sürdürdü.

Twitter hesabından Uğur’un eski tweetlerinin ekran görüntülerini paylaşan Sinan Oğan, “Oğlum @fuatugur sen ne yalancı herifsin” diyerek şu ifadeleri paylaştı:

“Dün yediğin hurmaları unutup ‘Türkler Ermenileri kesti demedim’ demişsin. ‘Türklerin Ermenilere yaptıkları katliamları unutalım gitsin öyle mi’ demişsin! Ayrıca ‘Türklerin yaptığı katliamları’ konuşamamaya da ‘utanç verici’ demişsin!

Oğlum @fuatugur yeni bir yazı daha yazarak iftiralarına Sn. Bahçeli'yi alet etmeye, Devlet Bey'in söylediklerini tahrif etmeye utanmadın mı? Sn. Bahçeli benim için FETÖ'cü değil, "Sarayın Projesi" demişti. FETÖ'cü iftirası senin kendi FETÖ'cülüğünü gizleme yolun mu oğlum?

Bak oğlum @FuatUgur senin FETÖ’cü iftiranla kimse FETÖ’cü olmuyor. Sen önce FETÖ’cülerle yaptığın Maklube partilerinde ne yaptın, kimlere menekşelendin onları söyle. FETÖ’cü Emre Uslu İle Önder Aytaç’ı neden canhıraş savundun onları izah et. Eğer sende yüz varsa!”