FETÖ ve Furkan Vakfı operasyonları diğer Cemaat ve Tarikatları korkuttu

FETÖ ve Furkan Vakfı operasyonları diğer Cemaat ve Tarikatları korkuttu

FETÖ ve Furkan Vakfı operasyonları diğer cemaat ve tarikatlarda korku ve paniğe yol açtı.

Adı sık sık skandal açıklamaları ile gündeme gelen, İlmi ve Fikri Araştırmaları Merkezi (İFAM) Kurucusu İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak ve Siyer Araştırmaları Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım; Furkan Vakfı'nın öğrenci evlerine yönelik yapılan müdahalelere tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Adana'da polis ve zabıta ekipleri, Furkan Vakfı'na yakınlığı bulunan öğrenci evlerini mühürleyerek, öğrencileri ve evdeki eşyaları sokağa attı. Şenocak, sosyal medya hesabından; "Bu öğrenciler bu milletin evladı. Terörist değil ki evleri mühürleniyor. Millet vicdanı yetkililerin meseleye müdahil olmasını bekliyor. Yapmayın! Mazlumun ahı hepimizi sarsar" diye yazdı.

Siyer Araştırmaları Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım da, Furkan Vakfı'na yakınlığı bulunan öğrenci evlerine yönelik yapılan müdahalelere tepki gösterdi.

Yıldırım'ın kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:
"Ev yıkanların, evi yıkılır.

Mazlumların ahını alanların, tahtları yerle bir olur.

*

Allah'ım! İçimizdeki beyinsizler, menfaatperestler ve nemelazımcılar yüzünden bizleri helak eyleme!" ifadelerini kullandı.

Furkan Vakfı yöneticileri de oturma eylemi yaptı.

İşte o görüntüler:

Twitter'da bazı hesaplar da bu görüntülere CHP'nin Sebabiyet vermesi durumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yıllarca ağzından düşürmeyeceğini iddia ederek şu paylaşımları yaptılar: