Galatasaray'ın eski futbolcuları, İzmir için hangi CHP'liye destek çıktı?

Galatasaray'ın eski futbolcuları, İzmir için hangi CHP'liye destek çıktı?

Galatasaray'ı eski futbolcuları Necati Şahin ve Yekta Kurtuluş'tan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı CHP'li Abdül Batur'a destek mesajı.

Galatasaray'ı eski futbolcuları Necati Ateş ve şu an Antalyaspor'da forma giyen Yekta Kurtuluş, CHP'de bu hafta sonu açıklanması beklenen İzmir adayı ile ilgili paylaşımda bulundu.

Necati Ateş ve Yekta Kurtuluş sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur'un CHP'den İzmir adayı olması konusunda destek açıklamasında bulundu.

'İZMİR'E ÇOK YAKIŞIR, İZMİR VE İZMİR SPORU KAZANIR'
Necati Ateş açıklamasında, "Bizlerin bugünlere gelmesinde katkısını desteğini küçüklüğümüzden bu yana esirgemeyen Batur İzmir’e çok yakışır. İzmir ve İzmir sporu kazanır" dedi.

Yektaş Kurtuluş ise, "Bugünlere gelmemde büyük katkısı olan eniştem Sayın Batur İzmir’e çok yakışır. İzmir ve İzmir sporu kazanır" dedi.

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Narlıdere Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur da sosyal medya hesabından Necati Ateş ve Yekta Kurtuluş'a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Abdül Batur mesajında, "Sevgili Necati de Yekta da pırlanta gibi evlatlar. Türk futbolunda hem zeki hem çevik hem de ahlaklı duruşlarıyla her zaman göğsümüzü kabartıyorlar. Genç sporculara böyle güzel örnek olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.