'Gel buraya Muharrem İnce…’

'Gel buraya Muharrem İnce…’

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayını, Ankara'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda düzenlenen törende açıkladı. İnce, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na eşi Ülkü İnce ile geldi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu ise eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile salona girerken, karanfillerle karşılandı.

Cihan GÜNER-Barış CAN/YURT

CHP’nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu. Adaylığının açıklandığı Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’na işe Ülkü İnce ile giren Muharrem İnce, ‘Başkan’ sloganlarıyla karşılandı. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile salona girişinde ise karanfil yağmuru yaşandı. Kılıçdaroğlu ve İnce, eşleriyle adeta aile fotoğrafı verdi.

Kılıçdaroğlu’nun salona girişi sırasında ‘Türkiyem kazanacak’ ve ‘Bu ulusa ve bu ülkeye hizmet görevi’ yazılı afişler asıldı.

Kılıçdaroğlu, CHP'nin cumhurbaşkanı adayını açıklarken, "Öğretmen toplumun aydınıdır, elinde meşale ile toplumu aydınlatan kişidir. Öğretmen bilge bir kişidir. Bu sorunları çözme konusunda bir öğretmen kararlı, inançlı, enerjik çabasını harcamak istiyor. Eski bir öğretmen, yeni bir politikacı, Sayın Muharrem İnce, gel bakalım buraya" diyerek İnce'yi yanına çağırdı. Kılıçdaroğlu ve İnce, partilileri birlikte selamladı.