Osmanlıspor galip olunca Gökçek'in yüzü güldü!

Osmanlıspor galip olunca Gökçek'in yüzü güldü!

İstifa haberleriyle gündemden düşmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Osmanlıspor-Kardemir Karabükspor karşılaşmasını izlerken görüntülendi. Maç başlamadan önce gergin olan Gökçek'in bol bol çay içtiği dikkatlerden kaçmazken, Osmanlıspor'un 3-0’lık galibiyetiyle keyfi yerine geldi.

Süper Lig’in 9. haftasında Osmanlıspor ile Kardemir Karabükspor, Osmanlı Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmayı istifa haberleriyle gündemden düşmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de izliyor. Karşılaşmayı büyük bir dikkatle takip eden Gökçek'in gergin olduğu görüldü. Aynı zamanda Osmanlıspor'un Onursal Başkanı da olan Gökçek'in, takımın gidişatından da memnun olmadığı belirtildi. 

GALİBİYET KEYFİNİ YERİNE GETİRDİ

Gökçek, Süper Lig’de üst süte başarısız sonuçlar alan takımının 3-0’lık galibiyetiyle keyiflendi. Gökçek, atılan gollerin sevincinden yerinden fırladı. Gökçek, attığı 2 golden sonra da kendisine doğru koşan Osmanlıspor oyuncusu Serdar Gürler’i, elini dudaklarına götürüp öpme işareti yaparak kutladı.

MAÇ ÇIKIŞI İSTİFA SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Gökçek maç sonu stattan ayrılışında basın mensuplarının sorularına yanıt vermedi. Gökçek arabasına binerek Osmanlıspor stadından ayrıldı.